Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ME w piłce ręcznej

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2010 20:45

Taka taktyka na dzisiejszy mecz-usypiamy Francuzów,udając,że nam się nie chce ;) :lol:
piotr.zdz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.zdz » 28.01.2010 20:48

Coś nasi śpią w ataku.
CRO - DAN 11:9 :D
piotr.zdz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.zdz » 28.01.2010 20:50

Na razie Polacy odpuszczają , już 6 w plecy 8O
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 28.01.2010 20:51

zawodowiec napisał(a): a ja mam nadzieję że chłopaki będą gryźć parkiet żeby wygrać z Francją. Wtedy jeśli Hiszpanie wygrają ostatni mecz to przechodzą. Z moich wyliczeń w tym układzie w najgorszym razie będą mieli tą samą różnicę bramek ale więcej strzelonych (w bezpośrednim meczu remis). Jak mamy wygrać z Francją to łatwiej teraz niż w finale, już będą z głowy, a z Hiszpanami (w razie wejdą do finału) będzie łatwiej grać bo mamy psychologiczną przewagę.

Chyba, że ktoś będzie brał pod uwagę opcję, że jeżeli Francja przejdzie, to następne mistrzostwa w Szwecji mamy ... bez eliminacji :lol:
To może być argument 8)
piotr.zdz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.zdz » 28.01.2010 20:56

Dromader napisał(a):
zawodowiec napisał(a): a ja mam nadzieję że chłopaki będą gryźć parkiet żeby wygrać z Francją. Wtedy jeśli Hiszpanie wygrają ostatni mecz to przechodzą. Z moich wyliczeń w tym układzie w najgorszym razie będą mieli tą samą różnicę bramek ale więcej strzelonych (w bezpośrednim meczu remis). Jak mamy wygrać z Francją to łatwiej teraz niż w finale, już będą z głowy, a z Hiszpanami (w razie wejdą do finału) będzie łatwiej grać bo mamy psychologiczną przewagę.

Chyba, że ktoś będzie brał pod uwagę opcję, że jeżeli Francja przejdzie, to następne mistrzostwa w Szwecji mamy ... bez eliminacji :lol:
To może być argument 8)

Tak to wygląda, może lepiej rzucić ręcznik :wink:

CRO : DAN 14 : 11 do przerwy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2010 20:58

Zadanie nr 2-poprawić statystyki Szmala-puszczamy sam na sam Francuzów ,niech broni,a jak mu sue uda,trzeba stracić piłkę,niech broni drugi raz i atk az do skutku ;)
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 28.01.2010 21:11

Odpuścili...? Myślałem, że powalczą. :?
piotr.zdz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.zdz » 28.01.2010 21:11

Teraz by było najlepiej jakby CRO zremisowała. Wtedy zagramy w półfinale z Islandią.
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 28.01.2010 21:24

Tomasz W napisał(a):Odpuścili...? Myślałem, że powalczą. :?

Tomku, nie odpuścili :!: My przecież tylko dywagujemy :wink:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 28.01.2010 21:53

piotr.zdz napisał(a):Teraz by było najlepiej jakby CRO zremisowała. Wtedy zagramy w półfinale z Islandią.

A jednak.

Gramy z ... naszymi :wink:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 28.01.2010 21:54

a to ja napisał(a):
piotr.zdz napisał(a):Teraz by było najlepiej jakby CRO zremisowała. Wtedy zagramy w półfinale z Islandią.

A jednak.

Gramy z ... naszymi :wink:

Tak. Gramy z krawatami.
T.o.m.a.s.z.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) T.o.m.a.s.z. » 28.01.2010 21:59

Mam pytanko Ivano Balić jeszcze gra ???
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2010 22:00

Orły rozdziobone przez Żabki ;)

Wspaniałe zwycięstwo polskich piłkarzy ręcznych! W swoim czwartym meczu na Igrzyskach Olimpijskich Polacy pokonali broniących tytułu mistrzowskiego Chorwatów 27:24 (13:12).

Po zaciętym meczu Polska pokonała wyżej notowaną Chorwację 27:24. W zespole rywali zabrakło kontuzjowanego Ivano Balica, od kilku lat uważanego za jednego z najlepszych szczypiornistów świata. Nie zmienia to faktu, że wygraną "biało-czerwonych" należy uznać za niespodziankę.

Nadzieja umiera ostatnia! ;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.01.2010 22:23

T.o.m.a.s.z. napisał(a):Mam pytanko Ivano Balić jeszcze gra ???

Gra
T.o.m.a.s.z.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) T.o.m.a.s.z. » 28.01.2010 22:32

Janusz Bajcer napisał(a):
T.o.m.a.s.z. napisał(a):Mam pytanko Ivano Balić jeszcze gra ???

Gra

dzięki, pytałem ponieważ nigdzie w necie nie ma składów, statystyk itp. tylko suche wyniki.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

ME w piłce ręcznej - strona 18
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone