zawodowiec napisał(a): a ja mam nadzieję że chłopaki będą gryźć parkiet żeby wygrać z Francją. Wtedy jeśli Hiszpanie wygrają ostatni mecz to przechodzą. Z moich wyliczeń w tym układzie w najgorszym razie będą mieli tą samą różnicę bramek ale więcej strzelonych (w bezpośrednim meczu remis). Jak mamy wygrać z Francją to łatwiej teraz niż w finale, już będą z głowy, a z Hiszpanami (w razie wejdą do finału) będzie łatwiej grać bo mamy psychologiczną przewagę.
Dromader napisał(a):zawodowiec napisał(a): a ja mam nadzieję że chłopaki będą gryźć parkiet żeby wygrać z Francją. Wtedy jeśli Hiszpanie wygrają ostatni mecz to przechodzą. Z moich wyliczeń w tym układzie w najgorszym razie będą mieli tą samą różnicę bramek ale więcej strzelonych (w bezpośrednim meczu remis). Jak mamy wygrać z Francją to łatwiej teraz niż w finale, już będą z głowy, a z Hiszpanami (w razie wejdą do finału) będzie łatwiej grać bo mamy psychologiczną przewagę.
Chyba, że ktoś będzie brał pod uwagę opcję, że jeżeli Francja przejdzie, to następne mistrzostwa w Szwecji mamy ... bez eliminacji
To może być argument
T.o.m.a.s.z. napisał(a):Mam pytanko Ivano Balić jeszcze gra ???
Janusz Bajcer napisał(a):T.o.m.a.s.z. napisał(a):Mam pytanko Ivano Balić jeszcze gra ???
Gra