Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ME w piłce ręcznej

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.01.2010 22:37

Faza grupowa to już historia :wink: :D

Następne mecze

Polacy do boju :!: :!: :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.01.2010 22:37

Mecze Polaków w II fazie. Transmisje w Polsacie.

24 Stycznia, 20.30: Polska - Hiszpania.

26 Stycznia, 18.15: Polska - Czechy.

28 Stycznia, 16.30: Polska - Francja

1. Hiszpania...... 3=== 61-49
2. Polska.......... 3=== 57-55
3. Francja..........3=== 45-44
4. Słowenia.......2=== 64-64
5. Niemcy......... 1=== 59-61
6. Czechy......... 0=== 45-58
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 22.01.2010 22:40

mecz o ważne punkty , mecz walki , mało widowiskowy.
Czechy niespodzianka ....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.01.2010 22:51

Teraz ściskamy kciuki za naszych przyjaciół Niemców,bo urwali jaja Hiszpanom i Francuzom ;)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 22.01.2010 23:22

zebik napisał(a):Jak wygra turniej to pogadamy na razie Polacy zagrali słabo Hepik wyżej opisał dokładnie jak - cóż słabszy mecz też się zdarzy oby ten był ostatni.

gra się tak jak przeciwnik pozwala. Bramkarz słoweński wyciągał wiele a atak Słoweńców był skuteczny. Sędziowie też raczej byli odrobinkę stronniczy.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.01.2010 23:24

Torac napisał(a): Sędziowie też raczej byli odrobinkę stronniczy.

Też na remis, raz w jedną, raz w drugą stronę :wink: :D
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 23.01.2010 05:04

jan_s1 napisał(a):W świetle całego meczu (paskudnego) cieszmy sie z tego wyniku, bo powinniśmy go przegrać.

Zagrać słaby mecz i nie przegrać !!
To sztuka i pokazuje siłę ,oraz charakter zespołu!
skee
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skee » 23.01.2010 07:19

Może ktoś mi wytłumaczy - czy nam aby na pewno kalkulowało się walczyć do upadłego ze Słoweńcami? Teraz wylądowaliśmy w grupie z Hiszpanami i Francuzami, a to nie jest fajne...
Ndrangheta
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ndrangheta » 23.01.2010 08:58

:papa:
Ostatnio edytowano 26.11.2010 14:39 przez Ndrangheta, łącznie edytowano 1 raz
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 23.01.2010 09:39

skee napisał(a):Może ktoś mi wytłumaczy - czy nam aby na pewno kalkulowało się walczyć do upadłego ze Słoweńcami? Teraz wylądowaliśmy w grupie z Hiszpanami i Francuzami, a to nie jest fajne...

To było pewne przed mistrzostwami. Walka ze Słoweńcami była meczem jakby w drugiej fazie rozgrywek . Polska i Słowenia miały pewny awans a mecze te nie są później rozgrywane ale wynik zaliczany jest w drugiej grupie. Dlatego Polacy są już na 2 miejscu w drugiej fazie rozgrywek . Gdyby wygrali to by byli na miejscu pierwszym. Są drudzy bo Hiszpania również wygrała 2 mecze i zremisowała z Francją ale ma lepszy bilans bramek.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 23.01.2010 18:08

Co prawda ja się nie znam na tej grze ale mz mieliśmy dużo szcześcia bo to chyba nie był nasz dzień.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 23.01.2010 20:41

zebik napisał(a):Jak wygra turniej to pogadamy na razie Polacy zagrali słabo Hepik wyżej opisał dokładnie jak - cóż słabszy mecz też się zdarzy oby ten był ostatni.

To był dobry mecz Polaków :!: Boję się, że jak przyjdzie ten słabszy ... Będzie pozamiatane :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.01.2010 20:57

mkm napisał(a):

To był dobry mecz Polaków :!: Boję się, że jak przyjdzie ten słabszy ... Będzie pozamiatane :wink:

Nie wiem jak ty ale ja grałem w piłkę ręczną i to co widziałem to był słaby mecz w wydaniu Polaków dlaczego? Długo by opisywać.
Ostatnio edytowano 23.01.2010 21:11 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 23.01.2010 21:05

zebik napisał(a):
mkm napisał(a):

Nie wiem jak ty ale ja grałem w piłkę ręczną i to co widziałem to był słaby mecz w wydaniu Polaków dlaczego? Długo by opisywać.

Zawodowo grałem w siatę , ale na ręcznej też się znam ... Może Szmal Ci to lepiej wyjaśni ... Tylko parę razy zabrakło skuteczności , o Karolu wolę nie wspominać :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.01.2010 21:08

mkm napisał(a):
zebik napisał(a):
mkm napisał(a):

Zawodowo grałem w siatę , ale na ręcznej też się znam ... Może Szmal Ci to lepiej wyjaśni ... Tylko parę razy zabrakło skuteczności , o Karolu wolę nie wspominać :wink:

To nie siatkówka, a trochę inny sport, znasz się hmmm.... tak samo jak 90 procent społeczeństwa na polityce i piłce nożnej - dobra mecz był mniamniuśny.
Pozdrawiam

PS.
Nie chodzi o Karola i o skuteczność ta sama przychodzi jak jest dobre rozegranie - cała gra była marna- podwajanie, krycie, obrona, gra bez piłki, kontratak, powrót do obrony, indywidualne akcje jeden na jeden itd. itd.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

ME w piłce ręcznej - strona 12
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone