Faza grupowa to już historia
Następne mecze
Polacy do boju
zebik napisał(a):Jak wygra turniej to pogadamy na razie Polacy zagrali słabo Hepik wyżej opisał dokładnie jak - cóż słabszy mecz też się zdarzy oby ten był ostatni.
Torac napisał(a): Sędziowie też raczej byli odrobinkę stronniczy.
skee napisał(a):Może ktoś mi wytłumaczy - czy nam aby na pewno kalkulowało się walczyć do upadłego ze Słoweńcami? Teraz wylądowaliśmy w grupie z Hiszpanami i Francuzami, a to nie jest fajne...
mkm napisał(a):zebik napisał(a):Jak wygra turniej to pogadamy na razie Polacy zagrali słabo Hepik wyżej opisał dokładnie jak - cóż słabszy mecz też się zdarzy oby ten był ostatni.
To był dobry mecz Polaków Boję się, że jak przyjdzie ten słabszy ... Będzie pozamiatane
zebik napisał(a):mkm napisał(a):zebik napisał(a):Jak wygra turniej to pogadamy na razie Polacy zagrali słabo Hepik wyżej opisał dokładnie jak - cóż słabszy mecz też się zdarzy oby ten był ostatni.
To był dobry mecz Polaków Boję się, że jak przyjdzie ten słabszy ... Będzie pozamiatane
Nie wiem jak ty ale ja grałem w piłkę ręczną i to co widziałem to był słaby mecz w wydaniu Polaków dlaczego? Długo by opisywać.
mkm napisał(a):zebik napisał(a):mkm napisał(a):zebik napisał(a):Jak wygra turniej to pogadamy na razie Polacy zagrali słabo Hepik wyżej opisał dokładnie jak - cóż słabszy mecz też się zdarzy oby ten był ostatni.
Nie wiem jak ty ale ja grałem w piłkę ręczną i to co widziałem to był słaby mecz w wydaniu Polaków dlaczego? Długo by opisywać.
Zawodowo grałem w siatę , ale na ręcznej też się znam ... Może Szmal Ci to lepiej wyjaśni ... Tylko parę razy zabrakło skuteczności , o Karolu wolę nie wspominać