Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Maszynka elektryczna

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dr.pomor
Plażowicz
Maszynka elektryczna

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr.pomor » 05.08.2005 14:59

czesc !!

wielokrotnie spalem na campingach ale nigdy nie zamawialem elektrycznosc... Czy sa jakies ograniczenia jezeli zamowi sie elektrycznosc? tzn czy mozna uzywac np kuchennych maszynek elektrycznych (1000W,1500W)?

pozrawiam

pomor

ps. juz jutro rano :)
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 05.08.2005 17:40

nie spotkałem się z ograniczeniami o jakich piszesz ale...
cwaniaki daja słbe korki i po prostu jak masz za mocna kuchenke to wywala korki
darious
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) darious » 05.08.2005 21:51

mitam napisał(a):nie spotkałem się z ograniczeniami o jakich piszesz ale...
cwaniaki daja słbe korki i po prostu jak masz za mocna kuchenke to wywala korki

To jest właśnie to ograniczenie, jakby dali mocne korki to by się spaliły kable. :)
Pozdrawiam
dr.pomor
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dr.pomor » 06.08.2005 07:06

dzieki!

wlasnie wyjezdzam !!

pomor
dworzan
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dworzan » 09.08.2005 00:12

witam Panowie ,
to co z ta elektrycznoscia ?? - Polacy zabieraja korki ze soba , czy sa to po prostu automaty ? :lol:
Boniek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Boniek » 09.08.2005 09:10

dworzan napisał(a):witam Panowie ,
to co z ta elektrycznoscia ?? - Polacy zabieraja korki ze soba , czy sa to po prostu automaty ? :lol:

Byłem na kampie razac k. Trogiru i były tam automaty zamykane w skrzyni rozdzielczej. Też miałem kuchenke 2000W i jak wywalało to musiałem leźć po gościa. Na szczęście miałem też kuchenkę gazową. Z tego co słyszałem najczęściej dają zabezpieczenie 6A.
Stacja
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stacja » 11.08.2005 06:37

Wróciłem dzisiaj z Chorwacji a ponieważ jestem turystą aktywnym często (co 3-4 dni)zmieniam kampingi i zawsze kożystam z prądu.Prąd jest tam inny niż w Polsce co może dziwnie zabrzmi ale jakby działał na pół gwizdka .
Maszynka do golenia działa dwa razy wolniej , akumulatory do aparatu musiałem ładować po dwa , bo cztery wogóle nie startowały , lampa jarzeniowa świeciła jako tako, nie miałem tylko zastrzeżeń do lodówki samochodowej . Ogólnie wszystko ładuje się dwa razy dłużej, ale nigdy nie ma problemu z dostępem do prądu . Nawet na najmniejszych kampingach jest dostęp , tylko trzeba pamiętać o wtyczce. Ja musiałem kupić w Chorwacji przedłużacz aby mi weszło w gniazdo ( 8.50 kun)
Pzdr
Stacja

Powrót do Kempingi

Maszynka elektryczna
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone