Dziewczyny , każdy chłop docenia to , że nie zabieracie ze sobą całych szaf wtedy na sprzęt plażowy miejsca by brakło , bo przecież na nasze ( męskie ) rzeczy miejsca pod przednim siedzeniem jest dość

Pozdrawiam
Piotr
CROberto napisał(a):Cześć Agnieszko![]()
Łatwo będzie wytypować kolejne Wasze wakacje - tych wysp już Wam wiele nie zostało![]()
paw_el napisał(a):Samochód spakowany wzorowo
ewula91 napisał(a):O mamo! A myslalam ze to my przesadzilismy z bagazami
chetnie poczytam relacje bo szukalam info o Solcie i, tak jak piszesz, malo ich bylo. A tak sobie myslalam żeby na przyszły rok ja wpleść w plany...
Tylko mąż mi coś o Kupari wspomina i mam dylemat... Solta czy Mlini...
marcgrzy napisał(a):Witam
i czekam na ciąg dalszy.
Też chciałem być na Solcie this year, ale ceny były nieco wyższe niż na lądzie, a budżet okrojony.
Chętnie poczytam co straciłem hehe
mysza73 napisał(a):Cześć Aga,
mnie złapałaś na ten haczyki po powrocie będę na bieżąco
,
pozdrav z Italii
FUX napisał(a):Eeeee tam...
Cro jak cro, ale ważne, że mazdą. Gratki na nową furę.
Będziecie zadowoleni.
EithelAmarth napisał(a):figusek napisał(a):A myślałam, że to ja dużo zabierammuszę te zdjęcia pokazać mojemu Arturowi, który za każdym razem, kiedy pakujemy auto, pyta: ile tego jeszcze?!
![]()
![]()
To samo miałam pisać. Wychodzi na to, że ja pakuję się dość ekonomiczniemoże wreszcie chłop to doceni
piotrf napisał(a):Agnieszko , patrząc na załadowanego Maździaka pomyślałem , że jednak powinniście rozważyć zakup minivanapłyta podłogowa taka sama , ale miejsca cztery razy tyle - to ułatwia pakowanie . . .
johana napisał(a):Pierwsza twoja relacja, z którą będę na bieżąco, więc nie wypada się ukrywaćBędę śledzić z przyjemnością
maslinka napisał(a):Tym razem więcej tekstu niż zdjęć, mam nadzieję, że jakoś przebrniecie
morgana napisał(a):To i ja się przysiądę.
W tym roku niestety Chorwację pooglądam tylko w cro-relacjach...
Tym bardziej się cieszę, że już piszesz, Maslinko.
Janusz Bajcer napisał(a):maslinka napisał(a):Tym razem więcej tekstu niż zdjęć, mam nadzieję, że jakoś przebrniecie
Melduję, że już ...