Hej , Maslinko
Dzięki za fajna relację, tym bardziej cenną, że z takiego mało znanego miejsca, do którego raczej w najbliższych latach się nie wybierzemy. Pozdrav
Max Power napisał(a):Hej Maslinko,
Po dłuższej przerwie w czytaniu udało mi się nadrobić zaległości i dotarłem do końca.
Dziękuję za świetną relację - pokazałaś wyspę w zupełnie innym świetle niż ja ją odebrałem kilka lat temu i chwała Ci za to
Pozdrawiam serdecznie i już zapisuję się do Twoich przyszłych relacji
ruzica napisał(a):Hej , Maslinko
Dzięki za fajna relację, tym bardziej cenną, że z takiego mało znanego miejsca, do którego raczej w najbliższych latach się nie wybierzemy. Pozdrav
Znam tą adrenalinęmaslinka napisał(a):Powyższa fotka w miarę oddaje sytuację Niesamowite uczucie! Ale już na spokojnie, bo panowaliśmy nad sytuacją. Najgorszy, tak jak pisałam, był moment wejścia do kajaka...
longtom napisał(a):A z wysiadaniem na takiej fali nie mieliście problemów Nas kilka razy nieźle sponiewierało.
longtom napisał(a):"Lekko" spóźnione podziękowania za kolejną kajakową relację
Magdalena S. napisał(a):I ja nadrobiłam zaległości.
Jak zawsze pięknie, jak zwykle miło...
alladyndelscorcho napisał(a):Kwitnących jeszcze nie widziałem ale dorzucam moje tegoroczne z Korfu
GRZECH 1 napisał(a):Hej Maslinko! Z dużym opóźnieniem udało mi się przeczytać Twoją relację, ale dzięki temu mogłem to zrobić w jeden dzień . Bardzo fajnie pokazałaś i opisałaś mało znaną wyspę, na tyle ciekawie, że zastanawiamy się czy w tym roku planowane Lastovo czy może jednak Solta, której nie braliśmy wcześniej pod uwagę. Co roku od 7 lat jesteśmy na innej wyspie więc temat wpisuje się w nasz plan. Czy możesz podesłać namiary na Waszą kwaterę na PW ?
Taramut napisał(a):Odkryłem fajne kwatery (domy) na zatoką Sesula (niedaleko konoby Sesula ale nie mogę nigdzie znaleźć info o miejscach do "plażowania" w pobliżu. Czy możesz coś napisać na ten temat ? Jak daleko jest piechotką do centrum Maslinicy z tej okolicy ?