Super wymyśliliście z tym kajakiem. Można dotrzeć w różne fajne, ustronne miejsca.
Też jestem ciekaw Waszych planów przyszłorocznych
Aha. I skrzydła rzeczywiście Ci nie pasują. Zdecydowanie bardziej różki

dzięki i pozdrawiam,
Michał
maslinka napisał(a):A teraz ranking największych hiciorów tegorocznych wakacji (niekoniecznie dokładnie w tej kolejności):
1. Maslinica - starówka i wieczory tam spędzane
2. Zatoczka Jorja, czyli najlepsze na koniec
3. "Prywatny" koncert klapy
4. Uvala Tatinja i mała zatoczka bez nazwy w bezpośrednim jej sąsiedztwie
5. Trogir (nie wymaga dodatkowych wyjaśnień)
6. Widok z tarasu i zachody słońca
7. Cudna starówka Grohote
8. Adrenalinowy powrót kajakiem z wyspy Polebrnjak
9. Pljeskavica u lepinji w beach barze Punta
10. Mili gospodarze i sympatyczni sąsiedzi (Francuzi)
tomekkulach napisał(a):Właśnie znalazłem kolejne chorwackie słowo isniejące w gwarze podhalańskiej
KLOBUČAR.
Kłabuk=kapelusz
laciatek napisał(a):Super, to jakie plany na przyszły rok?
CroAna napisał(a):ojojoj, naprodukowałaś stron szczęśliwie i przyjemnie, maslinko, że trudno było nadążyć![]()
CroAna napisał(a):te ceny w konobach wyższe niż gdziekolwiek indziej... My uwielbiamy życie konobiane, więc to mnie z lekka odstrasza od Šolty...a już bym miała kierunek na zaś, ech....![]()
piotrf napisał(a):Agnieszko , kilka zmian zauważyłemsamochód z klimą , apartament , . . . znaki czasu . . .
![]()
Sara76 napisał(a):Mam nadzieję, że wrzucisz coś jeszcze w swoich gòrskich wątkach.
Mikeee napisał(a):Aha. I skrzydła rzeczywiście Ci nie pasują. Zdecydowanie bardziej różki
kulka53 napisał(a):Całkiem niezłą wysepkę "odkryłaś" , taką kameralną.
kulka53 napisał(a):A co do kulek, podobne mamy na Świdnickiej we Wrocławiu
kulka53 napisał(a):Też jestem ciekawy planów na przyszły rok, może jakaś zmiana kierunku? (autko wydaje się stworzone do połykania kilometrów)
Marsallah napisał(a):Dobrze się czytało. Dzięki za Tour de Šolta! Do następnego
Adek99 napisał(a):Super relacja jak zwykle, pewno Šolta na popularności teraz zyska
janka.mik. napisał(a):Szkoda, że koniec bo oglądałam fotki i czytałam z wielką przyjemnością.Dzięki za kolejną cudowną relację w Twoim perfekcyjnym stylu![]()
Oczywiście czekam na następną...
pozdrawiam
Janka
Rafał78 napisał(a):Wakacje mieliście piękne,zdjęcia wszystko oddają.
CROnikiCROpka napisał(a):Cieszę się, że mimo krótkiego, jak na Was, urlopu, jesteście zadowoleni
lotnikwsk napisał(a):Dzięki za Soltę
Vjetar napisał(a):Dzięki za piękne wrażenia i ciekawe miejsca.