Sara76 napisał(a):Kocia banda słodka i widać, że przyjazna. Fajna miejscówka w tej ostatniej konobie, czego chcieć więcej. Szkoda tylko. że te piękne wakacyjne wyjazdy tak szybko się kończą
Tylko trochę takie chudawe te kotki
.png)
Sara76 napisał(a):Kocia banda słodka i widać, że przyjazna. Fajna miejscówka w tej ostatniej konobie, czego chcieć więcej. Szkoda tylko. że te piękne wakacyjne wyjazdy tak szybko się kończą
.png)
.png)
Sara76 napisał(a):Kocia banda słodka i widać, że przyjazna.
ruzica napisał(a):Tylko trochę takie chudawe te kotki
arko2007 napisał(a):Jak widzę nie tylko koty pięknie pozowały do zdjęć![]()
Venom555 napisał(a):Twardzi jesteście na tym kajaku![]()
Venom555 napisał(a):Mnie kiedyś coś strzeliło do głowy i około 15 stojąc w porcie w Maslinicy gdzie już porządnie bujało i wiało zachciało się popłynąć na lagunę nasza łajbą opływając Stipanską. Tam był dopiero sajgon z falami - wiało jak cholera i na dodatek fale były równoległe do kierunku płynięcia - było bardzo mało komfortowo![]()
Venom555 napisał(a):A ciekawości - odwiedziliście Drvenik kajakiem czy nie próbowaliście ?
.png)
.png)
Marsallah napisał(a):Noooo, w końcu udało się doczytać do końca (znaczy się dotąd, gdzie on teraz jest).
Marsallah napisał(a):Ładna ta Solta, nie powiem. Z uvali Tatinja najbardziej się spodobała.
.png)
.png)
.png)
.png)
Hercklekot napisał(a):No palce lizać zatoczkaChyba lubię takie "kameralne" najbardziej...
tony montana napisał(a):A możecie przyjechac do domku z dalekimi znajomymi znad morza?
Gajus.ems napisał(a):Miałem okazje być sam w tej zatoce, początkiem czerwca pobliskie domostwa były pozamykane. Dotarłem do kilku zatok na Solcie ( chociaż wielu na pewno nie miałem okazji oglądać ) ale ta również i mi wydała się rajem.
Gajus.ems napisał(a):Dodam, że nieopodal przy głównej drodze Solty jest miejsce pamięci gdzie faszyści ( tak wyczytałem z tablicy pamiątkowej) w tym miejscu zamordowali i wrzucili do groty w ziemi kilku mieszkańców Solty wymienionych z nazwiska. Grota jest okratowana, miejsce bardzo zadbane. Robi wrażenie...
21monika napisał(a):Pięknie u Ciebie![]()
Ciekawie i pouczająco
figusek napisał(a):3 strony zaległości, a tu już prawie koniec relacjiwidzę, że najlepsze zostawiłaś na koniec, ta zatoka jest bajeczna
.png)
maslinka napisał(a):Tak powinno być - każdy dzień lepszy od poprzedniego, a najlepsze na koniec