ho, ho, od takiego spaceru to dopiero nogi mogą ROZBOLEĆ
A sunset faktycznie niesamowity
tony montana napisał(a):ho, ho, od takiego spaceru to dopiero nogi mogą ROZBOLEĆ
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):ho, ho, od takiego spaceru to dopiero nogi mogą ROZBOLEĆ
Nie wiem, czy Tony napisał to, co faktycznie przyszło mu na myśl przy tym zdjęciu, ale jest facetem, więc zakładam, że rozumiem to, czego nie napisał.
A zdjęcie wywiera wrażenie...
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):A sunset faktycznie niesamowity
arko2007 napisał(a):Piękne to Wasze popołudnie, nooo i ten zachód słońca
arko2007 napisał(a):Franz napisał(a):tony montana napisał(a):ho, ho, od takiego spaceru to dopiero nogi mogą ROZBOLEĆ
Nie wiem, czy Tony napisał to, co faktycznie przyszło mu na myśl przy tym zdjęciu, ale jest facetem, więc zakładam, że rozumiem to, czego nie napisał.
A zdjęcie wywiera wrażenie...
Pozdrawiam,
Wojtek
Jeśli tak było znaczy...zdrowy
Pozdrawiam
Krzysiek
tony montana napisał(a):Panowie....
Nie mialem nic zdroznego na mysli no prosze ja Was...
piotrf napisał(a):Zapewne z tego powodu pozostali pozostali w niemym zachwycie . . .
Franz napisał(a):Ja o żadnych zdrożnościach nie wspomniałem. Ja tylko doceniam piękne widoki...
maslinka napisał(a):Cóż, zakazu nie ma, ale kajakiem pływamy w Cro od lat i doskonale wiemy, że funkcjonuje coś takiego jak niepisane prawo pierwszeństwa, jeśli chodzi o nieoficjalne malutkie plaże i my go zawsze przestrzegamy. Kiedy ktoś ładuje się do tej samej małej zatoczki (na tę samą kameralną plażę), na której odpoczywa tylko para ludzi, to dla mnie jest brak kultury/wyczucia/wyobraźni* (*niepotrzebne skreślić).
maslinka napisał(a):Do tego czujemy, że ludzie na łódce ciągle się na nas gapią I jak tu w spokoju czytać, opalać się czy po prostu cieszyć tym cudnym miejscem. Dzisiaj, z perspektywy czasu, nie wydaje mi się to już takie denerwujące, ale wtedy byłam naprawdę wkurzona.
lotnikwsk napisał(a):maslinka napisał(a): Kiedy ktoś ładuje się do tej samej małej zatoczki (na tę samą kameralną plażę), na której odpoczywa tylko para ludzi, to dla mnie jest brak kultury/wyczucia/wyobraźni* (*niepotrzebne skreślić).
nic nie skreślamy pełna racja
arko2007 napisał(a):Jak raz nie wyjdzie, to za następnym się uda gdyby tylko ci gapowicze nie wpłynęli wam w plener.
Bo miejsce wymarzone...
Roxi napisał(a):Tak właśnie jest. Sami czasami szukamy zatoczki przez dłuższy czas, bo wszystkie kolejno mijane są już "zajęte".
Roxi napisał(a):Jest na to sposób, przetestowany wielokrotnie Trzeba wtedy zacząć być FKK, przynajmniej na chwilę i odpływają A najlepiej jak gacie ściągnie mężczyzna, to już w ogóle zaraz znikają
maslinka napisał(a):Roxi napisał(a):Jest na to sposób, przetestowany wielokrotnie Trzeba wtedy zacząć być FKK, przynajmniej na chwilę i odpływają A najlepiej jak gacie ściągnie mężczyzna, to już w ogóle zaraz znikają
Gorzej jak facet nie chce zdjąć gaci
maslinka napisał(a): Kiedy ktoś ładuje się do tej samej małej zatoczki (na tę samą kameralną plażę), na której odpoczywa tylko para ludzi, to dla mnie jest brak kultury/wyczucia/wyobraźni* (*niepotrzebne skreślić).