Ale jakże miłe było to czekanie... taki talerz
To lubię w Chorwacji że czekając na cokolwiek można zrobić fajną fotkę
Pozdrawiam
Krzysiek
arko2007 napisał(a):Ale jakże miłe było to czekanie... taki talerz
To lubię w Chorwacji że czekając na cokolwiek można zrobić fajną fotkę
Hercklekot napisał(a):Akurat wczoraj wygooglałem apartman obok tej Szeszuli - fajne miejsce.
Hercklekot napisał(a):Trochę dziwię się wyższym cenom akurat na Šolcie w sumie wyspa jest blisko stałego lądu - myślałem, że na Visie będzie drogo, a wcale nie było, a tu z kolei na odwrót...
RadamiaN napisał(a):Maslinko
bardzo ciekawa, prawdziwie autorska relacja- aż chce się wstać od kompa i pojechać na wyspę .
Czekam na kolejne części.
RadamiaN napisał(a):Tak przy okazji nurtujące mnie pytanie - czy na miejscu funkcjonuje transport publiczny ew. jakaś wypożyczalnia quadów?
Chcę zabrać rodzinkę na jednodniowy wypad promem (Split-Solta) jednak obawiam się, że bez auta utkniemy w Rogacu- pytanie czy znajdziemy tam ładną plażę?
Hercklekot napisał(a):Trochę dziwię się wyższym cenom akurat na Šolcie w sumie wyspa jest blisko stałego lądu - myślałem, że na Visie będzie drogo, a wcale nie było, a tu z kolei na odwrót...
Katerina napisał(a):Maslinko, "wdepnęłam" na chwilkę do Twoje relacji i teraz ani nie mogę kontynuować swojej-viskiej, ani się pakować ( 7DDW)
Katerina napisał(a):Czy mi się wydaje, czy tam jest mniej górzyście niż na innych wyspach?