figusek napisał(a):Fantastyczne zdjęcia z wody
Właśnie...zapomniałem wcześniej o tym wspomnieć...
Emiliaa napisał(a):Zgłaszam się i ja! bardzo miło odkrywa się z Tobą nieznane chciałam zacząć swoją relację, ale chyba poczekam aż skończysz, bo nikt nie będzie jej czytał Pozdrawiam!
P.S. Twoje relacje cieszą się takim zainteresowaniem, że powinien powstać Klub Miłośników Maslinki
Hercklekot napisał(a):Byliście w szczycie sezonu a nie widać tłoku... Już widzę, że jednym z większych plusów Šolty jest jej umiarkowana popularność - bardzo mi to pasuje. Czekam na c.d.
piekara114 napisał(a):Wracając do spakowanego auta...
Wolę nie myśleć, co by było, a raczej co bym usłyszała, gdyby było to nasze auto na wakacje, a w trakcie trzebaby było koło wymienić..... Chyba bym nie żyła, już w momencie podejrzenia, że trzeba będzie wyjąc koło....
jolcix napisał(a):nasze auto już ustrzeliłaś to czerwone na cypelku
figusek napisał(a):Fantastyczne zdjęcia z wody, jeśli mogę spytać: jakim sprzętem wykonane?
ajdadi napisał(a):Środek lipca...a na plażach pustki
Taki "ruch plażowy" bardzo lubimy...Pozdrawiam
Kobal66 napisał(a):Zaległości nadrobione siadam zatem i czekam na więcej.
Czas do wyjazdu się wlecze niemiłosiernie ale, na szczęście relacje takie jak Twoja pomagają dotrwać do Września.
Emiliaa napisał(a):Zgłaszam się i ja! bardzo miło odkrywa się z Tobą nieznane chciałam zacząć swoją relację, ale chyba poczekam aż skończysz, bo nikt nie będzie jej czytał Pozdrawiam!
TomKinS napisał(a):Przepraszam za dosłowność, ale jak odkrywam Twoje zdjęcia, to pierwsza myśl jest taka: - o k...a jak tu pięknie!!! I tyle, i jest pięknie. .....Czy ja kiedyś nie namawiałem Ciebie na Twój autorski przewodnik po Chorwacji ??? Proszę o pierwszy egzemplarz z dedykacją
tomekkulach napisał(a):Witam
zaje...fajny strój
paw_el napisał(a):Faktycznie piękny widok z tarasu
Aguha napisał(a):Chyba muszę pogadać z moją Rakietą, bo nie przypominam sobie, żebym zezwoliła jej na wyjazd wakacyjny identyczna bestia.
Potter napisał(a):Czasami spóźnialstwo ma swoje plusy . 8 stron relacji Maslinki w pakiecie ... .
Nefer napisał(a):Nadrobiłem weekendowe zaległości .
Zdjęcia podwodne bardzo fajne, a i widoki na Stomorską prezentują się zacnie.
AniaJ. napisał(a):I tradycyjnie zapytam jeszcze: czy zajrzeliście może na camping, czy z uwagi na to, że nie było go w planach nie robiliście rekonesansu ?
Rafał78 napisał(a):Šolta zupełnie mi nie znana , wiec poczytam i pooglądam.
Pozdrawiam
ELIMAR napisał(a):Witam Cie Agnieszko.
Wreszcie się przysiadłam do relacji.
Lepiej późno niż wcale.
Pięknie tu z Wami