Słodziak kociak
Niedługo flamingów będzie w Cro więcej niż turystów
Interseal. napisał(a):Hej!
Mapy z tego wydawnictwa są rzeczywiście dobre.
Wasza choć młoda, to widać że już mocno przechodzona.
Interseal. napisał(a):Czy oni tymi dwoma wężami opróżniali ten statek?!
Interseal. napisał(a):To może zdradzisz jeszcze indiańskie imię Męża???
beatabm napisał(a):Niedługo flamingów będzie w Cro więcej niż turystów
Nefer napisał(a):Flaming jako podstawka do piwa..., tego jeszcze nigdy nie widziałem...
Nefer napisał(a):Trochę szkoda z latarnią i zakazem wstępu nań. Widoki z niej byłyby z pewnością przednie.
No ale pewnie wchodzi tu w grę aspekt ekonomiczny.
maslinka napisał(a):Nefer napisał(a):Flaming jako podstawka do piwa..., tego jeszcze nigdy nie widziałem...
No co Ty Są dość popularne (choć nie aż tak jak te duże materace), wychodzi na to, że na forum też. Katerina i Gusia pisały, że też taki mają
maslinka napisał(a):Nefer napisał(a):Trochę szkoda z latarnią i zakazem wstępu nań. Widoki z niej byłyby z pewnością przednie.
No ale pewnie wchodzi tu w grę aspekt ekonomiczny.
Turyści nie chcą pewnie, żeby im się tam ktoś kręcił, a raczej właściciel dba o to, żeby tak było. Gdyby np. komuś coś zginęło, byłby problem.
Tak, tak Nasz pełnił różne funkcjemaslinka napisał(a):... Są dość popularne (choć nie aż tak jak te duże materace), wychodzi na to, że na forum też. Katerina i Gusia pisały, że też taki mają ...
Niczym moja osobistamaslinka napisał(a): ... Przy jedzeniu asystuje nam miły Koleżka, a raczej Koleżanka (kotka tricolorka) :
...
shaman72 napisał(a):Zasiadam i ja U was też te flamingi?!!Zaraza jakaś czy co?!!
Nefer napisał(a):Jakoś tego nie zauważyłem .
Swoją drogą śmiszne te flamingi.
gusia-s napisał(a):Tak, tak Nasz pełnił różne funkcje
gusia-s napisał(a):N kempingu Kargita ponoć rezerwacje sięgają następnego roku
agata26061 napisał(a):Jakoś tak nie pomyślałam, że te małe flamingi mogą dobrze spełniać swoją funkcję. Raczej myślałam, że nie zdołają utrzymać puszki na wodzie i będą się przewracały, ale wychodzi na to, że się pomyliłam...
Pierwsza fotka jest dosłownie z naszej parceli na kempingu Holiday na zatoczkę kempingową Druga oczywiście Pokrivenikmaslinka napisał(a): Gusia, pierwsze zdjęcie (te tarasy) to plaża w Jelsie w zatoczce Mina? Drugie podejrzewam, że Pokrivenik , chociaż tam nie dotarliśmy ...
Świetny ale tchnij w niego trochę życiaKaterina napisał(a): Ha, ja jeszcze mam jednorożca oprócz flaminga
Sorry ... taki mamy klimatKaterina napisał(a): Gusia Masz "moją laleczkę"
Katerina napisał(a):Mimo,że kiepsko nadmuchany, to i tak swietnie dawał radę - test w wannie zaliczył
gusia-s napisał(a):Pierwsza fotka jest dosłownie z naszej parceli na kempingu Holiday na zatoczkę kempingową
gusia-s napisał(a):Przy okazji doniosę, że na kempie pod parcelami dla kamperów i przyczep tego maleńkiego zejścia do wody, które mi podsyłałaś na foto już nie ma. Zrobili tam kamienny taras do opalania z wejściem do wody po drabince. Oczywiście wszystkie moje obawy związane z kempingiem prysnęły i wyboru absolutnie nie żałujemy
maslinka napisał(a):agata26061 napisał(a):Jakoś tak nie pomyślałam, że te małe flamingi mogą dobrze spełniać swoją funkcję. Raczej myślałam, że nie zdołają utrzymać puszki na wodzie i będą się przewracały, ale wychodzi na to, że się pomyliłam...
Zdołają utrzymać puszkę i siebie samych po warunkiem, że morze jest bardzo spokojne. Na falach to nie bardzo Zdecydowanie lepiej nadają się do basenów, ale kiedy ja ostatnio byłam w basenie
Wprowadzono trochę luksusów ale klimacik pozostał. Jak wreszcie się zbiorę to coś pewnie skrobnę ale to raczej w jesienno-zimowe wieczorymaslinka napisał(a):gusia-s napisał(a):Pierwsza fotka jest dosłownie z naszej parceli na kempingu Holiday na zatoczkę kempingową
Już prawie zapomniałam, jak tam jest ...
agata26061 napisał(a):Jadran był ciekawszy
gusia-s napisał(a):Wprowadzono trochę luksusów ale klimacik pozostał. Jak wreszcie się zbiorę to coś pewnie skrobnę ale to raczej w jesienno-zimowe wieczory
Powrót do Nasze relacje z podróży