Hercklekot napisał(a):Dugi Otok odczarowany. Wiele się słyszało o tym, że słabo z wodą, kwatery drogie, kiepsko z infrastrukturą. Tymczasem nie jest źle, jeżeli chodzi o przyrodę, plażowanie i odludność (co lubimy) wręcz znakomicie. Kto wie?
Lubię odczarowywać i przełamywać stereotypy
Wodę, jak na każdej wyspie, trzeba oszczędzać, ale bez przesady. Beczkowozy jeżdżą regularnie. Choć z tego powodu, pewnie jest odrobinę drożej, ale nie jest to bardzo dotkliwe. Tak jak napisałeś wcześniej w relacji - Dugi Otok w kategorii "widokowość": 10/10
Hercklekot napisał(a):Boka Kotorska i Szkoderskie piękne, miasteczka też, ale jednakowoż tłoczno - może w czerwcu lub we wrześniu zaatakować?
Gdybym miała taką możliwość, jechałabym w czerwcu
mchrob napisał(a):Fajnie było śledzić Twoją relację. Na ten rok macie już jakieś plany?
Może w końcu Grecja nam wyjdzie
Zobaczymy
Habanero napisał(a):Dzięki Agnieszko za super relację. Zresztą jak Twoje wszystkie.
Są bardzo przydatne i można w oparciu o nie budować plany wakacyjne.
Serce boli bo czytam, ...tylko czytam
Twoją kajakową relację z Hvaru, a tam nieeeee maaaaa zdjjjjjjęćććć
Konrad, dzięki za miłe słowa
Mam taki plan, żeby wkrótce zabrać się za uzupełnianie zdjęć w relacjach. Tylko od której tu zacząć
kulka53 napisał(a):Może w tym roku zaplanujesz coś górskiego w MNE? . A może jednak zmiana kierunku na jeszcze bardziej południowy?
.
Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia
Jest to dość prawdopodobne
Do zobaczenia
Nefer napisał(a):Jak dla mnie z odwiedzonych przez Was miejsc najbardziej chciałbym chyba pojechać/popłynąć na Dugi Otok.
Trzymam kciuki, żeby się udało!
travel napisał(a):Mieliście urlop naprawdę na bogato
Czy wracacie z takiego urlopu wypoczęci?
Nie do końca
Najbardziej męcząca jest jednak droga powrotna i nawet jakbym leżała plackiem 3 tygodnie na plaży (to by mnie dopiero zmęczyło!
), po przejechaniu tylu km i tak czułabym zmęczenie. Ono jednak szybko mija, a wspaniałe wspomnienia zostają
agata26061 napisał(a):To my dziękujemy za relację. Jak zwykle była pełna ciekawych informacji i pięknych widoków
Cieszę się, że Ci się podobała
Igłą pinii napisał(a):Maslinko, dziękuję za kolejną arcyciekawą i świetnie udokumentowaną relację. Przyjemnie było mi z Wami wrócić w znane miejsca, ale też i popatrzeć na te, które dopiero przede mną.
Cała przyjemność po mojej stronie
A wiesz, że już o tym myślałam!
Uwielbiam morze, wiatr, wolność... Wiem, że byłbym szczęśliwa
Myślę, że w końcu to nastąpi...
piekara114 napisał(a):Zachwyca też Kotor, ale niestety w dalszy ciągu nie mogę się do czarnogórskich plaż przekonać, więc na razie urlopu tam nie będzie....
Trudno się do nich przekonać
I jeśli plaże są priorytetem, to raczej nie polecam urlopu w Czarnogórze.
krakusowa napisał(a):Agnieszko dziękuję za ciekawą podróż
I inspirację dla nas na dalsze poznawanie Chorwacji i nie tylko
Aniu, a ja dziękuję za towarzystwo
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dzięki za super relację. Tak się wciągnęłam, że teraz będzie mi jej brakowało.
Bardzo miło mi to słyszeć
piotrf napisał(a):Ubawiłem się do łez z Waszego "skrótu" przez góry , chociaż drogę mieliście jak autostradę . . . prawie
Nam się trafiają czasem takie skróty
No to rzeczywiście,
hardcore'owo Pozdrawiam