Jak to możliwe, że będąc smakoszką piwa, masz taką super figurę . To wprost nieprawdopodobne.
Oglądając Twoje zdjęcia chciałabym natychmiast znaleźć się w Chorwacji. Pokazujesz takie fantastyczne miejsca.
Nefer napisał(a):Czeskie piwo na campie w Chorwacji to nieco zaskakujące .
megidh napisał(a):Jak to możliwe, że będąc smakoszką piwa, masz taką super figurę . To wprost nieprawdopodobne.
megidh napisał(a):Oglądając Twoje zdjęcia chciałabym natychmiast znaleźć się w Chorwacji. Pokazujesz takie fantastyczne miejsca.
maslinka napisał(a):Hercklekot napisał(a):Agnieszko, ostatnie dwa odcinki nieźle namieszały mi w głowie. Te zatoczki... No po prostu rewelacja!
Tomku, jeśli one Ci namieszały, to patrz, co się będzie działo już za chwilę
tomekkulach napisał(a): Oj mnie też
Do tej pory "paczałem" tylko z pełną dozą
sceptycyzmu...
Coraz bardziej mnie się tutaj
podoba...
Igłą pinii napisał(a):Wspaniały ten fish picnic. Uwielbiam tę formę poznawania nowych, ale też i już znanych miejsc. No i rybka A kapusta też będzie?
Nefer napisał(a):maslinka napisał(a):W następnym odcinku przygotujcie się na "ochy" i "achy", bo będą klify oraz rybka (do jedzenia, nie pod wodą )
Ten odcinek też niczego sobie - ładnie, ciekawie, miło się czyta i ogląda .
tony montana napisał(a):Klify klifami ale i temu odcinkowi niczego nie brakowalo jesli chodzi o kolorki
Wreszcie nadszedł ten dzień! Płyniemy na fishpicnic! Bardzo lubimy te wycieczki, bo jak można nie lubić całodziennego rejsu w pięknym otoczeniu z pyszną rybką i winem
maslinka napisał(a):
Zanim jednak dopłyniemy do klifów, zatrzymamy się na krótką kąpiel w zatoczce Loišće:
Stajemy na kotwicy i płyniemy wpław na plażę:
maslinka napisał(a):
Kelnerka pyta, czy byliśmy kiedyś w Czechach To tak jakby nas zapytać, czy byliśmy w kinie Co ja gadam! W Czechach jesteśmy znacznie częściej, chociaż uważam się za kinomaniaczkę
Ucinamy sobie miłą pogawędkę, chwalimy nie tylko piwo, ale również narty w Jesenikach i szlaki w Beskidzie Śląsko-Morawskim
pomorzanka zachodnia napisał(a):Wszyscy którzy uczestniczyli w chociaż jednym fishpicnicu jak jeden mąż nie mogą się nachwalić. To nie może być przypadek.
pomorzanka zachodnia napisał(a):Czy osoby słabo pływające też poradziłyby sobie z opuszczeniem statku?
pomorzanka zachodnia napisał(a):No to nieźle że na Was trafiła . Swoją drogą trochę zazdroszczę Wam tej bliskości południowej granicy i gór, możliwości weekendowych wypadów...