Hercklekot napisał(a):Bęc! Ale czad! Dugi Otok u Maslinki, Lastovo u Marsallaha - no, to będzie co czytać i oglądać, wspaniale!
te kiero napisał(a):niewątpliwie będzie ciekawie, szczególnie czekam na II część (m.in. Travnik, Crnojevica), na pewno będą niezłe Jajca, tzn Jajce
ruzica napisał(a):Czyli jednak nie zdrada
ruzica napisał(a):No i o Long Island tez nie ma na forum zbyt wiele- będę śledzić z przyjemnością
beatabm napisał(a):Jestem Fajnie że znowu piszesz:)
Katerina napisał(a):Też mam takiego mini flaminga - spakowany już czeka na zwodowanie na Jadranie
piekara114 napisał(a):Czyli nie zdrada....czekam na rozwinięcie....
mchrob napisał(a):Też myślałem, że była zdrada. Przyjemne rozczarowanie jestem.
lotnikwsk napisał(a):Witam, będzie ciekawie
GOLDEN napisał(a):Flaming najlepszy Zgłoś go do konkursu "kalendarzowego".
mysza73 napisał(a):Ale widzę Kotor - super
Garo&Justa napisał(a):Melduję się. Kotor ma być za rok wiec tym bardziej czekam na fotki i opis
tomekkulach napisał(a):Trochę "zaspałem",
ale już jestem
gusia-s napisał(a):Jakie masz długie włosy
gusia-s napisał(a):Flaming znajomy z nami.w tym roku też wyruszył na Hvar
gusia-s napisał(a):Dugi otok chodził mi po głowie ale chyba bez przyczepy choć nie tak dawno podobnie mowiłam o Hvarze a jednak ją tam zawlekliśmy
AniaJ. napisał(a):Czyli nie zdrada
Myślałam , że się odważycie, skoro majowa Cro była ale...w sumie cieszę się, że nie
Igłą pinii napisał(a):Super, że jest kolejna Twoja relacja! Podziwiam, że już się za nią zabrałaś. Ja jeszcze nie mogę się zmotywować i chyba zostawię na jesień. Dla mnie pisanie wspomnień to terapia na jesienne słoty i spadki formy
ruwado napisał(a):Brawo. Czarnogóra!!! Ostatnie 2 lata z krótkimi pobytami w Cro - zwiedziliśmy sporo MNE. Warto. Piękny kraj. Boka, Kotor, Durmitor, Kanion Tary, Crne Jezioro, wyspa Besca, Monastyr Ostrog, Kanion Moracy, zapora Mratinje, Lovcen - mauzoleum Niegosza, Rjeka Crnojevica, Cetinje, Żabljak Crnojevica - cudo.
ewula91 napisał(a):Dugi Otok? Chcę! widziałam tam tylko Sali i Park Telascica, więc liczę na powtórkę u Ciebie no i na nowe, na pewno piękne, miejsca
Janusz Bajcer napisał(a):Chwila nieuwagi...i już drugi rząd.
Mikromir napisał(a):A ja się za Tobą Agnieszko rozglądałam w Grecji.
ruwado napisał(a):No to czekamy na seans.
Habanero napisał(a):W tym roku pływałem kajakiem w okolicach Jakisnicy, a za przewodnik służyła mi Twoja relacja-dzięki
Marsallah napisał(a):Dugi Otok? Hah, odważnie! My się do tej pory nie odważyliśmy...i nie przewidujemy zmiany w podejściu, ale chętnie podejrzymy (może zdanie zmienimy?), łącznie z pozachorwackim deserem
razpol napisał(a):Jak i pozostali z wielkim zainteresowaniem oczekuję na relację.
maslinka napisał(a):Marsallah napisał(a):Dugi Otok? Hah, odważnie! My się do tej pory nie odważyliśmy...i nie przewidujemy zmiany w podejściu, ale chętnie podejrzymy (może zdanie zmienimy?), łącznie z pozachorwackim deserem
Myślę, że Lastowo wymagało więcej odwagi
Dugi Otok ma więcej ładnych plaż niż się spodziewaliśmy i jest bezapelacyjnie wyspą z najpiękniejszą widokowo drogą, co pokażę w pierwszym odcinku.
Powrót do Nasze relacje z podróży