Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

maska z fajką-sprzedam

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jaś
Odkrywca
maska z fajką-sprzedam

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaś » 07.07.2004 10:18

wróciłem właśnie z 10-cio dniowego pobytu w CRO; przed wyjazdem kupiłem markową maskę (Technisub Ventura2-przeźroczysty silikon-2 okulary) i fajkę(Technisub Heliox) do nurkowania-wszystko w fajnym ciemnoniebieskim kolorze;
[można sprawdzić na WWW.TECHNISUB.PL]
wrażenia super z oglądania podwodnych cudeniek-do maski nie dostaje się woda, a fajka jest z zaworem wysokiej klasy i nie trzeba wydmuchiwać wody po wynurzeniu);
podczas kupowania utargowałem cenę za ten komplet na 220 zł;
teraz zastanawiam się, gdzie w Polsce są tak czyste wody, aby jeszcze w tym sezonie sprzęt mi sie przydał;
no i chyba go sprzedam;
proponuję komplet za 170 zł lub osobno maska 110 zł, fajka 70 zł
SPRZĘT WYGLĄDA JAK NOWY-dołączę paragon zakupowy(gwarancja)
tel. kontaktowy 600 472 680
Darkol
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darkol » 07.07.2004 16:20

JASIU!!
TAKIE SPRAWY ZAŁATWIAJ POPRZEZ ALLEGRO!!!!
TO JEST FORUM DYSKUSYJNE, A NIE BAZAR!!!!
sylvia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylvia » 07.07.2004 18:14

Darkol, czemu Ty sie wydzierasz na Jasia, sam zachowujesz się jak na bazarze, przeciez nie musiałes tu włazic, skoro Cie to nie interesuje, mnie temat zaciekawił. Spokojnie bez nerwacji, ludzie co z Wami?????????
Jaś
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaś » 07.07.2004 22:29

temat wydaje mi się jak najbardziej chorwacki-sprzęt kupiłem przed wyjazdem do CRO i chcę ją w dobrej cenie sprzedać także CROmaniakowi; nie muszę tego robić, bo mam jeszcze "co do gara włożyć"; po prostu komuś z was może się ten sprzęt przydać będąc tam skąd ja już NIESTETY wróciłem
GORĄCE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 08.07.2004 08:03

Jasiu nie szkoda Ci sie pozbywac sie tego sprzetu ? Jako tzw ABC jest to sprzet faktycznie markowy i dobrej klasy, moze pomysl o jakims kursie ,to nie wielki w sumie wydatek (cos okolo 1200zł) dzieki temu zdobedziesz uprawnienia do nurkowania z tym calym ustrojstwem ( jak mowi moja kumpela ;):):):)
jesli spodobalo Ci sie nurkowanie z tzw ABC (czyli rurka ,maska i pletwy) to zaręczam ze po zrobieniu podstawowego kursu odkryjesz wspanialy swiat podwodnej przygody:) pozdr.
Alecsa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alecsa » 08.07.2004 13:33

Widze, że coraz więcej zflustrowanych ludzi na forum. Nie często zabieram głos, ale nie podoba mi sie, że co chwile ktoś na kogoś wrzeszczy, ktoś chce decydować kto powinien się odzywać a kto nie, naprawde wiele osób darze ogromną sympatią, ale też zbyt wiele osób uważa to forum za "swoje" i podchodzi do wszystkiego za bardzo egoistycznie.
Myśle, ze trochę wiecej dystansu i będzie ok.
Na forum muratora ludzie odsprzedają sobie baraki, wychodki czy stemple z budowy i nikt nie robi z tego problemu.
Życze wszystkim więcej uśmiechu i pozytywnego myślenia.

Uff ale sobie ulżyłam :lol:

Pozdrawiam
Ola
Jaś
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaś » 08.07.2004 14:14

może rzeczywiście zrobić ten kurs(?)
tyle fajnych rzeczy tam widać (rybki, kraby i inne ślimaczki)
stare opony i sprężyny od materaca-nie podobały mi się :wink:
DZIĘKI ZA RADY I POPARCIE
Mafus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mafus » 08.07.2004 14:15

A gdzie widziałeś opony i spreżyny od materaca :?: :?: :?:
Jaś
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaś » 08.07.2004 14:23

w Gradacu(40 km za Makarską), ale poza tym to fajna miejscowość;
można znaleźć spokój, a także gwar nadmorskich kafejek;
no i 7,5 EURO/os. za pokój z kuchnią,łazienką i zacienionym tarasem(na ogród z cytrynami i bananowcami)
Mafus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mafus » 08.07.2004 14:48

No to nieżle, ale może w przyszłym roku, bo w tym roku to do Primostenu na cale 3 tygodnie lub jeszcze dłużej(nic jeszcze nie wiadomo :D).

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone