Oczywiście, że ta z Decathlonu marki Tribord jest oryginalna - teraz nazwa Subea. Mam od 4 lat czyli od pierwszych dni jej bytu w Polsce i jest dla mnie idealna
Agawa. napisał(a):Oczywiście, że ta z Decathlonu marki Tribord jest oryginalna - teraz nazwa Subea. Mam od 4 lat czyli od pierwszych dni jej bytu w Polsce i jest dla mnie idealna
gusia-s napisał(a):Nigdy nie widziałam w D. innych kolorów niż te 3, jakie są 2 pozostałe?
jest faktycznie błękitna i tą właśnie osobiście używam i mi pasuje do bucikówlechocz napisał(a):... 2. biało/zielona* ...
... (* - nazewnictwo koloru dowolne, wg. uznania z uwagi na możliwość ewentualnej możliwości przekłamywania barw) ...
Do głębszego producent nawet nie rekomenduje.fish74 napisał(a):... Do nurkowania powierzchniowego świetna , polecam .Do głębszego średnio się sprawdza .
gusia-s napisał(a):Ano to faktycznie, nie obejrzałam filmiku Bezbarwnej i wrzosowej w PL nie widziałam za tojest faktycznie błękitna i tą właśnie osobiście używam i mi pasuje do bucikówlechocz napisał(a):... 2. biało/zielona* ...
... (* - nazewnictwo koloru dowolne, wg. uznania z uwagi na możliwość ewentualnej możliwości przekłamywania barw) ...Do głębszego producent nawet nie rekomenduje.fish74 napisał(a):... Do nurkowania powierzchniowego świetna , polecam .Do głębszego średnio się sprawdza .
Na to też jestem przygotowana ... do tej maski i bucikówlechocz napisał(a): ... Przez wzgląd na wzgląd nawet nie śmiem zapytać o kolor manikiur i pedikiur lecz mniemam, iż oczywiście zawsze odpowiednio dobrany do całości...
gusia-s napisał(a):Na to też jestem przygotowana ... do tej maski i bucikówlechocz napisał(a): ... Przez wzgląd na wzgląd nawet nie śmiem zapytać o kolor manikiur i pedikiur lecz mniemam, iż oczywiście zawsze odpowiednio dobrany do całości...
Ale już ciiii bo to nie na temat
gusia-s napisał(a):Na to też jestem przygotowana ... do tej maski i bucikówlechocz napisał(a): ... Przez wzgląd na wzgląd nawet nie śmiem zapytać o kolor manikiur i pedikiur lecz mniemam, iż oczywiście zawsze odpowiednio dobrany do całości...
Ale już ciiii bo to nie na temat
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...