shtriga napisał(a): Biustonoszy i majtek też jeszcze nie próbowałam heklować
Do Koniakowa na praktyki marsz...
VOID napisał(a):czas najwyższy sie naumieć :):):)shtriga napisał(a):Biustonoszy i majtek też jeszcze nie próbowałam heklować
FUX napisał(a):shtriga napisał(a): Biustonoszy i majtek też jeszcze nie próbowałam heklować
Do Koniakowa na praktyki marsz...
VOID napisał(a):no prosze jak to na południu wyobraźnia w ten zimowy czas szaleje...shtriga napisał(a):Takie różne dziwne kształty i fasony kaktusów tylko wyobraźni potrzeba .......
Maciej napisał(a):Slapol, rozumiem że łikend zajęty dzierganiem ale do weekendu są jeszcze dwa dni i co nic rozgrzewającego nie napiszesz ? Żadnej seniority w ten mroźny wieczór
Tak się nie robi
Maciej napisał(a):Slapol, rozumiem że łikend zajęty dzierganiem ale do weekendu są jeszcze dwa dni i co nic rozgrzewającego nie napiszesz ? ...
janusz.w. napisał(a):......
Moim marzeniem jest Machu Picchu... Problem polega na tym, że nie mam w planie remontu
slapol napisał(a):janusz.w. napisał(a):......
Moim marzeniem jest Machu Picchu... Problem polega na tym, że nie mam w planie remontu
Moim też, bo historia Inków to inna pasja młodości...ale moja Nata widziała fotki i film naszego kolegi, który tam był, latał wewnętrzymi liniami lotniczymi (Made in USSR rocznik 60) i poruszał się autokarem nad przepaściami w drodze do miejsc, gdzie kondory żyją na wolności....po tym wszystkim raczej nie uda mi się jej namówić na taką wycieczkę