dlugi81 napisał(a):Super relacja !!! Gratuluję takiego zapału do pisania.
Witaj...
Bardzo dziękuję za miły wpis.
Nie wiedziałam, że jeszcze ktoś tu zagląda i czyta.
dlugi81 napisał(a): Chcielibyśmy mieszkać razem w apartamencie. Myślisz że do któregoś nas wpuszczą ? Bo największy to na 6 osób a nas będzie 7 ? Można się jakoś dogadać żeby mieszkać w jednym apartamencie ?
Wiesz odpowiem Ci tak. ..
Najlepiej zapytać i wytłumaczyć w recepcji o co chodzi. Mi bardzo zależało, aby apartament był na parterze, bez schodów. Bez żadnego problemu poszli nam na rękę.
Jednak gdyby Was ulokowali w innych apartamentach to i tak nie będzie problemu byście byli razem
Jeden segment to, na dole apartament, a do drugiego prowadzą schodki
i mieszkacie w jednym pionie. Razem możecie jadać, bo każdy apartament ma tarasik.
Widziałam jeszcze inne rozwiązanie. Weźcie sobie 2 apartamenty na parterze, obok siebie. Dzieli tylko niewielki murek.
A jeśli naprawdę zależy Wam byście byli razem, to myślę, że nie będzie żadnego problemu. Jedziecie z dziećmi, a łóżka są dość duże. Spokojnie się wszyscy zmieścicie.
Najlepiej na tym ośrodku rozmawiać z obsługą w j. niemieckim.
dlugi81 napisał(a): Które atrakcje są płatne dla dzieci ? Głównie chodzi mi o to przedszkole Kids Garten, zjeżdżalnie na basenie ? na morzu ? ścianka dla dzieci ?
Jak wiesz byłam przed sezonem i darmowe były:
- place zabaw ( moja córka chodziła na trzy)
- przedszkole Kids Garten, otwarte 3x dziennie po 2 godzinki, są animatorki, dzieci rysują, bawią się, wchodzą po ściance
- aerobic w morzu
- aerobic pod sceną
- na basenie w części dziecięcej też wszytko za free
- boisko
- korty
- codzienne dyskoteki z konkursami od godziny 21.00 dla dzieci
Tyle było atrakcji, że na płatne nie było sensu wydawać kun.
Płatne atrakcje:
- dmuchany zamek do skakania na morzu
- dmuchany zamek do skakania na lądzie
- rowery wodne z małymi zjeżdżalniami
- konie
- rowery
- tor z gokartami
- mini-golf
To tle co mi przyszło do głowy.
Jeśli jeszcze będziesz miał jakieś pytania to chętnie odpowiem.
Ośrodek dla dzieci jest fantastyczny. Wybawią się z pewnością za wszystkie czasy.
Dla dorosłych również są imprezy i konkursy.
Serdecznie pozdrawiam.