Ania W napisał(a):Będzie to na pewno króciutki urlop, bo Karolcia idzie już do szkoły, ale w czerwcu w długi weekend chciałabym wyskoczyć gdzieś blisko do CRO i żeby tak mieć wszystko i piękne góry, trochę zabytków i lazurowe morze, taką małą "miniaturkę Dalmacji" i wybór padł na wyspę KRK i Baškę.
Najważniejsze że jest i wszystko się udało zorganizować;) Cięszę się napewno w czerwcu będzie pogoda idealna nie bedzie upałów ale i 15 C:) Poza tym wierzę , ze jak w jednym roku był deszcz to w drugim słońce j Życzę aby pogoda była cudna Teraz bedziemy dzielnie wyszukiwać wszelkich informacji My jedziemy w sierpniu to zdążysz wrócić i wszystko opowiedzieć;)
Skoro Karola idzie do szkoły to zapewne wrażeń Wam nie zabraknie ja to przerabiałam w tamtym roku:) Zapewne pierwszy tornister nowe ksiażki farby kredki . Widziałam Karoli rysunki, maski Piękne co rokuje same piątki:)czy słoneczka bo w pierwszej klasie jeszcze są oceny graficzne;)
No a potem mamuśka sie zacznie heheheheh szlaczki do obrzydzenia wywiadówki wiersze na pamiec 3 x w tygodniu hehe Nie masz pojecia jak cieszę sie , że Marta ma teraz ferie;) przynajmniej do niedzieli błogie lenistwo;) Nie wiem jak to jest z edukacją ale w pierwszej klasie jest mnozenie i dzielenie szok! Mam jenak nadzieję , ze Karola chętnie pomaszeruje w szkolne ławy;) Podejrzewam ze troszkę się przejmujesz jak to każda mama;)i na nudę nie bedziesz w tym roku narzekać;)
ale te nasze dzieci rosną niedawno były jeszcze takie małe:)