Roksa fajnie, że moja relacja jest dla Ciebie pomocna, ale aż Ci tego Trogiru zazdroszczę. Chętnie jeszcze raz wybrałabym się. No i inaczej się zwiedza jak jest ciepło
i też jak się jest już drugi raz.
Wtedy wiadomo co i jak... Moim małym marzeniem jest zobaczenie Trogiru bądź innych miast nocą. Na zdjęciach widziałam , że może być wtedy cudnie.
Już też mam dość deszczu i cieszę się, że mam przynajmniej wspomnienia.
Życzę Ci duuuuuuużo słońca w Cro i udanych radosnych wakacji!!!
SWIBANJ wiem jak to adrenalina roznosi i czeka się z niecierpliwością na wyjazd. Miesiąc zleci "jak z bicza strzelił "
i za nim się obejrzysz już będziesz w Crolandii. Cieszę się na ten wyjazd razem z Tobą, bo później mam obiecaną relację i będę miała co czytać i podziwiać. Wtedy to ja w notesie będę zapisywać i planować może kolejne wakacje.
Życzę bardzo udanych i niezapomnianych wakacji!! Szerokiej drogi!
Tymona przyznam szczerze, że bez Ciebie troszkę smutno było w mojej relacji, ale nadrobimy to w Twojej.
Pewno też już żyjesz wyjazdem? A takie podróże bardzo mnie kręcą.
A co do naszych "nerwów" w powrotnej drodze, nie było , aż tak źle. Przynajmniej przetestowaliśmy jak działają takie ubezpieczenia.
Jedynie żal mi było tego straconego czasu, ale Karolcia cierpliwa i ja też.... Przynajmniej dobrze się skończyło.
Magda i ja Tobie i Twojej Rodzince , życzę wspaniałych, niezapomnianych wakacji.
Do zobaczenia w innych tematach na forum.
Miło mi było Was choć wirtualnie poznać.
Ania.