tre_k napisał(a):Witam, już drugi raz wybieram się do cro, w zeszłym roku byłem w Makarskiej tym razem wybrałem Marusici. Czy macie jakieś doświadczenia z tą miejscowością? na forum znalazłem parę wątków lecz chciałbym jakies aktualnie informacje. Czy znajdę tam jakieś klimatyczne zakątki z drzewami i odludnione? Chcę odpocząć od zgiełku i hałasu. W Makarskiej chodziłem na plaże dla psów w stronę Krvavicy czy znajdę tam taki spokoj? czy te schody do plaży są takie ciężkie do zdobycia? Wszystkie spostrzeżenia mile widziane.
tre_k napisał(a):Witam, już drugi raz wybieram się do cro, w zeszłym roku byłem w Makarskiej tym razem wybrałem Marusici. Czy macie jakieś doświadczenia z tą miejscowością?
Czy znajdę tam jakieś klimatyczne zakątki z drzewami i odludnione?
Chcę odpocząć od zgiełku i hałasu. W Makarskiej chodziłem na plaże dla psów w stronę Krvavicy czy znajdę tam taki spokoj? czy te schody do plaży są takie ciężkie do zdobycia? Wszystkie spostrzeżenia mile widziane.
tre_k napisał(a):Nie polecasz odwiedzanie innych plaż? ja lubię zmieniać miejsca wypoczynku i będę szukał zacisznego miejsca czy też zatoczki od gromady ludzi. Myślałem żeby na plaże iść w stronę Pisaka lub Mimic.
tre_k napisał(a):Powiedz mi jeśli wiesz czy są gdzieś ścieżki laskiem? jakieś szlaki itp?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne