grodek napisał(a):wiolek_lp napisał(a): A teraz czekam i mam nadzieję tak jak pisałam już wcześniej na wasze spostrzeżenia i odczucia w tych wszystkich miejscach ...
Zleciłem to mojej żonie i córce , napiszą
A to była nasza baza-apartament , bywalcy Marušici zapewne dobrze znają to miejsce
numenius napisał(a):grodek napisał(a):wiolek_lp napisał(a): A teraz czekam i mam nadzieję tak jak pisałam już wcześniej na wasze spostrzeżenia i odczucia w tych wszystkich miejscach ...
Zleciłem to mojej żonie i córce , napiszą
A to była nasza baza-apartament , bywalcy Marušici zapewne dobrze znają to miejsce
To jest przy Jadrance. Obok sklepu był jeszcze dobrze zaopatrzony kiosk warzywno-owocowy (i nie tyko), ale on mógł mieć charakter sezonowy, np. od 1 VII. Po prawej od tego sklepu stoi budynek restauracyjno-apartamentowy, przed nim parking i chyba przystanek autobusowy. Przy wejściu na piętro "apartament" właściciel miał tez dużego zadaszonego grilla, gdzie przygotowywał ryby, a nawet piekł większe zwierzaki. Całość była biznesem rodzinnym. Wszystkim dowodził Dragan, w restauracji rządził jego syn (zapomniałem jego imię). Apartament mieliśmy z drugiej strony z balkonem w stronę Jadranu.
Czy to jest to miejsce?
SimonNysa napisał(a):Zastanawiam się czy warto zapłacić więcej i kupić mavic air, czy nie warto dopłacać i kupić sparka
KrzysTurbo napisał(a):Pytanie z mojej strony...Zalatwialiscie sobie pozwolenie na latanie dronem?? Nie wiem czy ryzykować czy jednak się wysilać i takie wlasnie załatwić...Chce teraz moim Mavic Pro polatac....
KrzysTurbo napisał(a):Czym wiecej czytam,tym bardziej mam cykora tam latać. Pozwolenie załatwić to pestka.Ale na filmowanie i robienie fotek to już prawie niemożliwe...
KrzysTurbo napisał(a):Pytanie z mojej strony...Zalatwialiscie sobie pozwolenie na latanie dronem?? Nie wiem czy ryzykować czy jednak się wysilać i takie wlasnie załatwić...Chce teraz moim Mavic Pro polatac....
grodek napisał(a):Jest tam takie miejsce www.orgula.hr , nie byliśmy tam bo oliwę braliśmy z innych źródeł.
SimonNysa napisał(a):Zastanawiam się czy warto zapłacić więcej i kupić mavic air, czy nie warto dopłacać i kupić sparka
anakin napisał(a):grodek napisał(a):Jest tam takie miejsce www.orgula.hr , nie byliśmy tam bo oliwę braliśmy z innych źródeł.
Dzięki za informację.
A te..."inne źródła" to jakas tajemnica, czy możesz zdradzić namiary?
grodek napisał(a): no chyba że komuś na głowę spadnie
Powrót do Nasze relacje z podróży