Aneta zdopingowalas mnie do relacji
jak tylko wysiade z samolotu siadam w nocy i pisze swoja
andy.pl napisał(a):Aneto, pisz dalej, byliśmy w Marusici w tym samym czasie, ciekaw jestem dalszych zdjęć i opisów z tego przepięknego zakątka Chorwcji.
Może, jeśli pozwolisz po zakończeniu Twojej relacji napiszę coś o swoim pobycie bo tytuł Twojego wątku jak ulał mi pasuje
Pozdrav
Marcin29 napisał(a):Aneta zdopingowalas mnie do relacji
Janusz Bajcer napisał(a):Marcin29 napisał(a):Aneta zdopingowalas mnie do relacji
Tylko pamiętaj pisać tak jak Aneta - z polskimi literami, bo tylko taką relację dobrze się czyta (przykład: łaska - laska )
andy.pl napisał(a):Oo, może stworzymy klub miłośników Marusici
Aneto, już widzę, że zdjęcia będą nam się raczej uzupełniały niż powtarzały - to dobrze.
Jak tam pięknie !!! Ci co byli - wiedzą; Ci co nie byli niech już planują wakacje 2008
Najgorzej mam z czasem wolnym - na razie nie uporządkowałem jeszcze zdjęć (ponad 1200);
Fajnie jest pisać "na gorąco" ale myślę, że czytać i oglądać relacje jesienią będzie równie przyjemnie dlatego już dziś asekuruję się, że moja relacja może pojawić się trochę/nieco/odrobinę/ciut-ciut później
Rentier, pamiętam, że wspominałeś coś na plaży o zdjęciach robionych pod wodą - jak Ci to wyszło?
Pozdrav
Powrót do Nasze relacje z podróży