Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Marsylia - miasteczko naturystyczne

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Oleńka
Autostopowicz
Marsylia - miasteczko naturystyczne

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oleńka » 26.11.2005 16:38

Poszukuje informacji na temat , zamknietego miasteczka naturystycznego
ktore jest gdzies na obrzerzach Marsylii - moze ktos cos wiecej wie na ten temat ?
z tego co slyszałam jest godne polecenia .

http://sztukanaturyzmu.go.pl/
JoN
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoN » 29.11.2005 17:26

Przypuszczam że chodzi Ci o Cap d'Adge. Znajduje się na południe od miasteczka Adge, okolo 40km na zachód od Montpellier, skąd do Marsylii bedzie jeszcze ze 100 km. Odległości orientacyjnnie, bo nie mam pod ręką mapy drogowej. Sam nie byłem jeszcze we Francji. Bliższe informacje łatwo znaleźć w internecie. Jeżeli sobie nie poradzisz to podaj w jakim języku strony Cię interesują to spróbuję znaleźć jakieś sensowne linki. W polskim nie ma tego za dużo.
:)

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone