napisał(a) Rafał K » 11.05.2009 10:00
Bodzioch Marek napisał(a):Rafał, ja mam do ciebie jeszcze prośbę, jeśli mógłbyś oczywiście dopisać jakieś szczegóły co do samej wycieczki, np. dotyczące organizacji wyjazdu, wszelkich kosztów, jakieś inne uwagi. Z racji sezonowości mojej pracy myślę by przed Świetami Wielkanocnymi za rok wyskoczyć.
Organizator wycieczki - Alfa Star. Na chwilę obecą do M.A. lata jeszcze na pewno Itaka i chyba Exim oraz Triada (niemieckie bp wycofały letnią ofertę na ten region).
Alfę mogę polecić - wcześnie podróżowałem ze Scan Holiday i Neckermannem - w wypadku naszej wycieczki nie zauważyłem żadnej różnicy...
W h. Sol Y Mar dość często zdarza się "overbooking" - i wtedy Polaków kwateruje się w innych hotelach (11.04 autokar turystów z Itaki, który miał pojechać do SYM trafił do h. Brayka Bay, 25.04 natomiast Itaka przeniosła część swoich klientów do jakiegoś Iberotelu; Alfie też zdarzają się wpadki - najwięcej o tym poczytać można na forum gazety.pl).
Koszt - u nas 2+2 (dzieci 4 i 6 lat) - 7900zł (z lasta - przez 2-3 po naszej rezerwacji była lepsza oferta). Na lotnisku płacisz jeszcze za wizę - 15$ od osoby i tyle kosztów obowiązkowych. Reszta jest już w all... O bakszysz nikt do mnie ręki nie wyciągnął przez cały pobyt...
Jak coś jeszcze Cie interesuje - wal śmiało.
PZDR
Ostatnio edytowano 11.05.2009 12:34 przez
Rafał K, łącznie edytowano 1 raz