Pomysł wybrania się samochodem do Maroka i Egiptu chodził za mną od wielu wielu lat

Wideo realacja jak to zwykla u mnie powstaje z lekkim poślizgiem, wszak zawodowym vlogerem nie jestem

Pozdrawiam

PAP
PAP napisał(a):Witam![]()
Pomysł wybrania się samochodem do Maroka i Egiptu chodził za mną od wielu wielu lat![]()
dangol napisał(a):Z przyjemnością zobaczę, jak zwiedzałeś Afrykę. Maroko nieco liznęłam wiele lat temu, ale była to wycieczka zorganizowana, więc daleko jej to tego, co Ty pokażesz
. Egipt... Osobiście mnie tam nie ciągnie, ale na discovery i nie tylko, różne programy z ochotą oglądam, więc Twój punkt widzenia też z chęcią zobaczę. Zajrzę też do filmików z Aten, gdyż to miasto trochę udało mi się poznać i polubić
. A Bałkany... poza Grecją, wciąż przede mną, tylko czasu na nie brak
. Może jak oboje będziemy na emeryturze, uda nam się choć trochę zobaczyć trochę miejsc w realu, a nie tylko "podglądając" innych?
tony montana napisał(a):Matko, really???szacunek i czekaaaam
te kiero napisał(a):PAP napisał(a):Witam![]()
Pomysł wybrania się samochodem do Maroka i Egiptu chodził za mną od wielu wielu lat![]()
Chętnie zobaczę jak to się robi w praktyce. Widziałem wyprawy samochodem jeszcze dalsze, ale to już typowi wyprawowcy popełniali.
marekkowalak napisał(a):Ja też chętnie poczytam i pooglądam. Przyznaję, że pomysł odważny!
baunty napisał(a):Super wyprawa.
Lubię takie klimaty.
Pewne pytania cisną mi się na usta:
- noclegi.... gdzie, jakieś pensjonaty, hotele itp, czy też samochód itp?
- mieliście namiot dachowy ?
- jak duże auto?
te kiero napisał(a):Przypomniała mi się podobna wyprawa do Maroka użytkownika @GEGO jeśli dobrze pamiętam Mistubishi Outlanderem.
Mam nadzieję, że nie zaliczyliście jak oni spotkania z przebierańcami w Hiszpani i okradzeniem.
Youtuber @kikiświat również opowiadał o podobnych sytuacjach w rejonie Katalonii, a samemu spotkał się z włamem do samochodu.