Aglaia napisał(a):Super wyprawa. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy i właściwe Maroko. Mieliśmy je w planach ale w opcji fly & drive niestety COVID pokrzyżował nam plany i na razie nie wróciliśmy do tematu. Chociaż Afryka też była u nas grana w ostatnie wakacje ale zdecydowanie ta z drugiej strony - może kiedyś uda się popełnić relację.
Egipt też gdzieś tam majaczy na horyzoncie - też w opcji fly & drive więc chętnie spojrzę również na tę relację.
Czy dobrze widzę, że podróżujecie już we dwójkę? Kiedy te dzieci wyrosły?
Witaj ...
Jeżeli masz na myśli tą Afrykę z południowej strony, to ja bardzo chętnie poproszę o relację , wszak na liście planów to też gdzieś tam jest ...
Egipt będzie ... i będzie tam się działo ... jak teraz montuję te odcinki z Maroka to na własne oczy doświadczam co to znaczy teoria względności ... w maju wydawało mi się, że tam różnie z tą czystością było, a teraz jawi mi się to Maroko niczym Szwajcaria, czyste, odmalowane i schludne ... zatem na Egipt też zapraszam ...
Co do Młodzieży, to owszem wyrosła ... malutka słodka Lenka ma już 20 wiosen ... czas leci ... Lenka najwięcej odziedziczyła w genach po tacie pasji do podróży, najmłodszy Staś trochę mniej, a Jaś zupełnie nie ... tak bywa ... Lenkę i Stasia można zobaczyć tu w trakcie wyjazdu do HR w 2021 ...
Tu skrót :
A tu cała seria dla zainteresowanych :
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... iFmPwHshBb
Pozdrawiam,
PAP