Re: MAROKO 2023 & EGIPT 2023 ... samochodem :) :) ...
napisał(a) PAP » 15.11.2023 19:23
Aglaia napisał(a):Pamiętam Twoje relacje z czasów kiedy Lena, była małą słodką Lenką a chłopaki prawie bobasami. Byliście wtedy dla mnie inspiracją, że z dziećmi też można zwiedzać świat. I nawet nam się to udaje - co prawda ekipa nieco mniejsza, na 5 tygodni urlopu też nie ma szans ale ciśniemy ile się da ;-) . Czy dzieciaki potem pójdą tą drogą - nie wiem ale jak na razie ciekawość świata mają dość sporą.
Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki :-)
Witaj

...
Dziękuję za słowa uznania

...
Jak już pisałem, po moich Młodych widać, że nie ma reguły

... tą samą Skodzinką jeździli, ale poziom zamiłowania do podróży mają każdy inny

... pod koniec roku planuje w ramach bonusu wkleić tu premierowe odcinki wyjazdu w 2022 do Salzburga, Wenecji i San Marino z udziałem Lenki i Stasia, to będziesz mogła ocenić czego możesz spodziewać się po swoich

...
PAP
P.S. dla weteranów forum ważne info, Skodzinka w sierpniu 2016 dokonała żywota po czołówce w Serbii w okolicach Pożegi, gdyż wpadło na nas czołowo Yugo z totalnie pijanym, naćpanym i nieubezpiecznym kierowcą ... wszyscy wyszli z tego cało, włącznie z rzeczonym kierowcą, choć lewy przedni narożnik przyjął całą energię kontaktu z Yugo i był dość konkretnie 'uszkodzony'

... pan kierowca Yugo przez dłuższy czas nie wykazywał oznak życia, a że jego auto prawie rozleciało się po odbiciu od Skodzinki, to wszyscy myśleli, że nie żyje ... tyle, że potem ocknął się i rozrabiał w karetce jak pijany zając

... a my po procedurach na Policji i złożeniu zeznań w Sądzie wynajeliśmy w Zlatiborze czerwoną Skodzinkę i pojechaliśmy dalej do Czarnogóry

... ale nasza już leciwa Skodzinka nie nadawała się do naprawy, więc spod posterunku serbskiej Policji w Pożedze trafiła na złom w Użicach za całe 400 EUR

... acz pewne jej fragmenty wróciły z nami do Warszawy w charakterze pamiątek ... to było wyjątkowe auto ... acz Niuniek dzielnie kontynuuje podróżnicze tradycje od 2017

... i uraz przed nadjeżdżającymi autami miałem przez dobre kilka miesięcy

...