napisał(a) PAP » 09.11.2023 21:31
piotrf napisał(a):Witaj
Muszę sobie dawkować Twoje filmy ( max 2 dziennie ) , bo mi załoga ( też ogląda ) zaczyna plany zmieniać
a urlop z gumy nie jest .
Odrabiam zaległości i notuję , bo chociaż Maroko mnie nie ciągnie ( jeszcze
) to Iberia i owszem . . .
Póki co kroi się kolejny raz samolotem , ale długiej wyprawy Osiołkiem nie odpuszczam
Pozdrawiam
Piotr
Witaj Piotrze
...
Miło mi wielce
... pozdrowienia dla Załogi
...
Dawkujcie, wszak zima długa przed nami, to macie czas
...
Nie żebym chciał cukrować, ale ja mam w planie dokładne prześledzenie twoich dwóch tureckich relacji, bo my w 2024 po doznaniach z Afryki, a już zwłaszcza z Egiptu
bo Maroko w sumie relatywnie całkiem spoko było (co będziecie mogli oglądać już niebawem) czujemy głód pojechania do jakiegoś cywilizowanego i czystego kraju jakim w tym kontekście bez wątpienia jawi się Turcja
... ma też być Cypr promem i samochodem, bo jakiś element 'szaleństwa' musi też być
... każdom razom, bardzo mnie intrygują wszystkie te zakątki TR gdzie Wy dotarliście i jakie mieliście stamtąd wrażenia, bo coś z tego z całą pewnością będę chciał zpapugować
...
I na koniec, Maroko jest bardzo przyjazne dla vanlife'u, więc jak się napatrzysz na to co my tam zobaczyliśmy to może zapałasz żądzą, no może nie dziką, ale zawsze, przeprawienia się przez Cieśninę Gibraltarską i pobrykania Osiołkiem po tamtejszych drogach, gdyż paliwo tam tańsze niż w EU, drogi całkiem dobre i bardzo dobre, a egzotyka jednak większa niż w Iberii
...
Pozdrawiam,
PAP