Na podsumowanie dnia, oczywiście timelapse ...
te kiero napisał(a):Z innej beczki - nie wiem czy pytałem - do takiej wyprawy to jakieś szczególne przygotowania Niuńka robiłeś, czy jazda z marszu?
Twoje wyprawy samochodowe przy moich to pikuś, a i tak zawsze mam zagwostkę jak będzie.
piotrf napisał(a):Bardzo Ci dziękuję za podsunięcie pomysłu ( i miejsca ) na zwiedzanie Barcelony , którą skreśliliśmy z listy po tym , jak okradziono kampera znajomych na podobno strzeżonym terenie kempingu . Nie ma takiego miejsca , którego oglądnie zrekompensowałoby zepsute wakacje . Niestety Barcelona nie jest jedynym miastem z taką "sławą" . . .
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Bardzo Ci dziękuję za podsunięcie pomysłu ( i miejsca ) na zwiedzanie Barcelony , którą skreśliliśmy z listy po tym , jak okradziono kampera znajomych na podobno strzeżonym terenie kempingu . Nie ma takiego miejsca , którego oglądnie zrekompensowałoby zepsute wakacje . Niestety Barcelona nie jest jedynym miastem z taką "sławą" . . .
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Ostatnio zdecydowanie więcej czasu wakacyjnego poświęcamy na odkrywanie i poznawanie cudów natury . Chyba coraz bardziej odpowiada nam spokój w swojej najmniej nudnej formie