Wczoraj był koncert MPT w starym mieście w Stonie. Super wydarzenie choć wydaje mi się, że lekko niedoceniany przez samych Chorwatów. Udało się króciutkie spotkanie z artystą, kiedy podziękowaliśmy mu za koncert i oto on:
MWN napisał(a):Wczoraj był koncert MPT w starym mieście w Stonie. Super wydarzenie choć wydaje mi się, że lekko niedoceniany przez samych Chorwatów. Udało się króciutkie spotkanie z artystą, kiedy podziękowaliśmy mu za koncert
MWN napisał(a):Jeżeli jest bożyszczem to dziwią mnie raczej zdawkowe brawa i brak bisu. Takie krótkie klaskanie po najlepszych i doskonale im znanych utworach?
MWN napisał(a):Jeżeli jest bożyszczem to dziwią mnie raczej zdawkowe brawa i brak bisu. Takie krótkie klaskanie po najlepszych i doskonale im znanych utworach? Przecież tu powinno być jak u drużyn footballowych - gorąco aż do frenetycznych reakcji.
MWN napisał(a):To może Slapol coś napisze?
MWN napisał(a):Wczoraj był koncert MPT w starym mieście w Stonie. Super wydarzenie choć wydaje mi się, że lekko niedoceniany przez samych Chorwatów. Udało się króciutkie spotkanie z artystą, kiedy podziękowaliśmy mu za koncert i oto on:
andeo napisał(a):Z tego co pisze Slapol ,to wychodzi na to, że Polacy większymi fanami Thompsona są niż Chorwaci
andeo napisał(a):MWN napisał(a):Jeżeli jest bożyszczem to dziwią mnie raczej zdawkowe brawa i brak bisu. Takie krótkie klaskanie po najlepszych i doskonale im znanych utworach? Przecież tu powinno być jak u drużyn footballowych - gorąco aż do frenetycznych reakcji.
Również mnie dziwi taka reakcja .Nasi rodacy chyba nie raz byli na jego koncertach ,ciekawe czy wtedy też tak było?