Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Marko Perković Thompson 26 kwietnia Columbiahalle Berlin

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.04.2014 23:06

slapol napisał(a):
brzo1985 napisał(a):Po tym jak "Cropelkowy znajomy" nie zapłacił mi za dwa bilety oraz nocleg- nie chcę zawiązywać kontaktów cropelkowych na koncercie. Utwierdziłem się tylko w swoim przekonaniu na pewien temat ;)

Masz rację brzo, jeśli jeden okazał się niesolidny to znaczy, że wszyscy ludzie z forum są do dupy i lepiej z nimi piwa nie pić :!:
Logika prosta, ale skuteczna :wink: :mg:

Też tak uważam :)
ratko
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ratko » 03.04.2014 08:48

brzo1985 napisał(a):Ratko- regulamin forum zabrania reklamowania pensjonatów/hoteli.

Wytłumaczę Ci łopatologicznie, bo znalezienie informacji o największym mieście Niemiec jest tak samo "trudne" jak szukanie na Cro.pl objazdu płatnej autostrady w Słowenii...

1. Wpisz w google.maps "Columbiahalle Berlin"
2. Zobacz w jakiej dzielnicy znajduje się koncert oraz jakie są sąsiadujące z halą dzielnice.
3. Wejdź na google.pl - wpisz "hotele Berlin".
4. Wejdź w pierwszy lepszy link i wg kategorii wybierz miasto, dzielnicę, itd.
5. Wybierz interesujący Cię hotel...

Informacje o Berlinie- parkingi, zasady, etc.- wpisz w google "parkowanie w Berlinie" - kliknij w pierwszy lepszy link.

Mam rozumieć, że wiesz o czym śpiewa w swoich piosenkach oraz jaki pogląd na życie ma Marko- nie będziesz zdegustowany ?

Na szyderę odpowiadam szyderą. ;)

Pozdrawiam.

Puknij się mądralo w...
Chciałem nawiązać kontakt z tobą (tak jak pisałem we wcześniejszym poście) i tyle... (ale już mi przeszło).
Weź się chłopie ogarnij zanim walniesz kolejną szydere!!! Po co jest to forum, wiesz??? i do czego służy ludziom w nim skupionym???.
Zamiast pisać jakie są zasady publikownia linków do noclegów (bo nie o to mi chodziło) może się zastanów czy wogóle jest sens żebyś odpowidał na posty, bo widzę że zaczepki szukasz, a ja nie mam ochoty na takie pierdoły
Ps. mam nadziej że nie odpiszesz!!!
ratko
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ratko » 03.04.2014 08:58

Sylwetka&Gienuś napisał(a):Ooo, właśnie a'propos gadania, dogadywania :D to widzę że parę osóbek z Warsiawki :wink: śmiga, to może moglibyśmy dołączyć :oops: gdzieś po drodze do grona, bo i my przez stolyce będziemy zdanżać. Tylko niestety po koncercie robimy zwrot i wracamy :( , ewentualnie gdzieś po drodze jakaś kimka, bo niestety musimy być w miarę wcześnie w doma :(

Hejka, cieszę się że kilka osób się wybiera w tym samym kierunku co my...
W temacie konkretów, to rzeczywiście ruszamy z w-wy, ale lecimy już w piątek via Poznań... tam kilka osób się już przygotowuje i pewnie w sobotę w godzinnach porannych wyruszymy...
Jakbyście byli w tej okolicy z rana możemy się spiknąć, a jak nie to proponuje na miejscu w mieście Berlin (w zależności od godziny miejsce się ustali), pewnie znajdzie się jeszcze kilku chętnych na przedkoncertowe spotkanie :lol: :D
Pozdravki :oczko_usmiech:
ratko
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ratko » 03.04.2014 09:01

Josko Bulic napisał(a):Wydzime się w Berlinu na koncertu Marka. :D Pozdrawliam i do zobaczenia :D :D

Oj będzie się działo :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
Ps. mały trening zrobimy w sobotę 12 :smo: :lol:
Pozdrav
brzo1985
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) brzo1985 » 03.04.2014 09:30

Ratko oczywiście, że odpowiem na Twój post.

Spójrz na to kto założył ten post i jakimi informacjami dzielił się w w/w.

Kiedy odpisałem Ci co i jak- zarzuciłeś mi, że ja "wiem, ale nie powiem" plus jakieś inne docinki w moją stronę- zaczepki szukałeś?

Następnie otrzymałeś wypunktowane, "wyczerpujące" informacje ode mnie i teraz jesteś zbulwersowany...
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 03.04.2014 09:47

ratko napisał(a):Hejka, cieszę się że kilka osób się wybiera w tym samym kierunku co my...
W temacie konkretów, to rzeczywiście ruszamy z w-wy, ale lecimy już w piątek via Poznań... tam kilka osób się już przygotowuje i pewnie w sobotę w godzinnach porannych wyruszymy...
Jakbyście byli w tej okolicy z rana możemy się spiknąć, a jak nie to proponuje na miejscu w mieście Berlin (w zależności od godziny miejsce się ustali), pewnie znajdzie się jeszcze kilku chętnych na przedkoncertowe spotkanie :lol: :D

Hej.

Dzięki za odzew :D My będziemy ruszali ze Starachowic z samego "rańca" ale do Poznania mamy kawałek :wink: więc faktycznie pewnie Was ''nie dopadniemy" :wink: na trasie. Wiem, że jeszcze na szczegółowe ustalenia jest za wcześnie, ale na przedkoncertowe spotkanie bardzo chętnie się piszemy :D
Zresztą chętnych na pewno będzie więcej :D

Pozdrawiam Sylwia :papa:
ratko
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ratko » 03.04.2014 13:15

brzo1985... sorki, już wypadam z Twojego wątku... żegnam i niedozobaczenia :papa:

Ps. Sylwia... dzięki za chęci, oczywiście założy się inny - "koncertowy" wątek, dostępny dla wszystkich :oczko_usmiech: Pozdravki dla Ciebie i twojej ekipy :D
brzo1985
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) brzo1985 » 03.04.2014 15:10

Po toku Twoich wiadomości/odpowiedzi/mnóstwa infantylnych emotów oraz nic nie wnoszących do postu innych śmieci polecam Ci zabrać na koncert prócz biletów- kredki.

Do zobaczenia na koncercie.

Pozdrawiam.
KAALA
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAALA » 04.04.2014 08:41

Sylwetka&Gienuś napisał(a):
ratko napisał(a): a jak nie to proponuje na miejscu w mieście Berlin (w zależności od godziny miejsce się ustali), pewnie znajdzie się jeszcze kilku chętnych na przedkoncertowe spotkanie :lol: :D

Wiem, że jeszcze na szczegółowe ustalenia jest za wcześnie, ale na przedkoncertowe spotkanie bardzo chętnie się piszemy :D
Zresztą chętnych na pewno będzie więcej :D

Pozdrawiam Sylwia :papa:

Witajcie,
chętnych na pewno będzie więcej. My jedziemy już w piątek do Berlina, więc każda pora w sobotę jest ok. Ponieważ jest Was więcej, ustalcie miejsce/godzinę przedkoncertowego piwka, czekamy na info.
Pozdrawiam Ala
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 04.04.2014 10:27

Witajcie
może tutaj?

a to karta...szeroki wybór bronków. karta. Zjeść też można...

Daleko do hali nie ma...
pozdrav
Rob
Ostatnio edytowano 04.04.2014 10:30 przez RobCRO, łącznie edytowano 1 raz
mecik2405
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mecik2405 » 04.04.2014 10:29

Hej
Oczywiście, ze chętnych będzie wiecej ;)
My wyjezdzamy w sobote rano, do Berlina mamy niecałe 300 km (oczywiscie jak nie pobładzę :) ). Zamierzamy spać 1 lub 2 noce w Berlinie.
Do zobaczyska
aga2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga2 » 04.04.2014 12:38

RobCRO napisał(a):Witajcie
może tutaj?

Daleko do hali nie ma...
pozdrav
Rob

Witaj....
już nie pamiętam, kiedy się widzieliśmy :)
czy ty również się wybierasz? czy tylko tak grzecznościowo miejsce podrzuciłeś? ;) ;)
brzo1985
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) brzo1985 » 04.04.2014 16:49

Osobiście polecam to miejsce

http://www.hofbraeuhaus-berlin.de/

Haxe plus litrowy HB i można poczuć się jak na Bawarii.

Odległość nie gra roli- wszędzie jest blisko- są U- i S- bahn'y. Bilet grupowy i jazda do woli.

Knajpa o której wspomniano w poście wyżej znajduje się w dzielnicy Kreuzberg- kobiety w burkach, kebapy, kindżały, itp. Nie polecam.
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 04.04.2014 19:09

aga2 napisał(a):
RobCRO napisał(a):Witajcie
może tutaj?

Daleko do hali nie ma...
pozdrav
Rob

Witaj....
już nie pamiętam, kiedy się widzieliśmy :)
czy ty również się wybierasz? czy tylko tak grzecznościowo miejsce podrzuciłeś? ;) ;)

Aga, kto wie, kto wie, plan jest, by się wybrać i to nie tylko do Berlina (w końcu to tylko 2 godziny cugiem ode mnie...:)), ale i w inne miejsca :)

Brzo...wolę kobiety w burkach niż nasze dresiarskie osiedla :). Nie demonizuj chłopie...

pozdrav
Rob

PS Na fejsie napisali, że impreza kończy się o...6 rano :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.04.2014 01:24

Robert, Aga i Ala (z Familiami)...mam nadzieję, że się spotkacie w Berlinie - i życzę Wam tego - będziecie się dobrze bawić...i może nie spotkacie gościa, który twierdzi, że cromaniacy to szajs... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka