napisał(a) ratko » 03.04.2014 08:48
brzo1985 napisał(a):Ratko- regulamin forum zabrania reklamowania pensjonatów/hoteli.
Wytłumaczę Ci łopatologicznie, bo znalezienie informacji o największym mieście Niemiec jest tak samo "trudne" jak szukanie na Cro.pl objazdu płatnej autostrady w Słowenii...
1. Wpisz w google.maps "Columbiahalle Berlin"
2. Zobacz w jakiej dzielnicy znajduje się koncert oraz jakie są sąsiadujące z halą dzielnice.
3. Wejdź na google.pl - wpisz "hotele Berlin".
4. Wejdź w pierwszy lepszy link i wg kategorii wybierz miasto, dzielnicę, itd.
5. Wybierz interesujący Cię hotel...
Informacje o Berlinie- parkingi, zasady, etc.- wpisz w google "parkowanie w Berlinie" - kliknij w pierwszy lepszy link.
Mam rozumieć, że wiesz o czym śpiewa w swoich piosenkach oraz jaki pogląd na życie ma Marko- nie będziesz zdegustowany ?
Na szyderę odpowiadam szyderą.
Pozdrawiam.
Puknij się mądralo w...
Chciałem nawiązać kontakt z tobą (tak jak pisałem we wcześniejszym poście) i tyle... (ale już mi przeszło).
Weź się chłopie ogarnij zanim walniesz kolejną szydere!!! Po co jest to forum, wiesz??? i do czego służy ludziom w nim skupionym???.
Zamiast pisać jakie są zasady publikownia linków do noclegów (bo nie o to mi chodziło) może się zastanów czy wogóle jest sens żebyś odpowidał na posty, bo widzę że zaczepki szukasz, a ja nie mam ochoty na takie pierdoły
Ps. mam nadziej że nie odpiszesz!!!