Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Marina,Vinisce - w okolicy fajna zatoczka do nurkowania i ..

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.05.2012 16:16

infob napisał(a):
Chorwacja różni się od prawdziwej Chorwacji mniej więcej tym co Polak od Prawdziwego Polaka lub patriota od prawdziwego patrioty (przypominam, że prawdziwy patriota to patriota, a patriota to zdrajca). :lol:

Sorki ale nie kumam...co ma wół do karety ?
infob
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) infob » 24.05.2012 18:51

alessandro1977 napisał(a):Ogólnie, jeżeli chodzi o Chorwację, to Marina należy do tych miejscowości, które z prawdziwą Chorwacją mają niewiele wspólnego :wink:

To może zacznijmy od początku, wytłumacz o co Ci chodziło bo może ja nie kumam.

Ja napisałem tylko z czym mi się ostatnio kojarzy słowo "prawdziwy" - w odniesieniu do "prawdziwej Chorwacji". Nawet się bardzo nie zastanawiając, czy Twoja wypowiedź jest na poważnie, czy to tylko sarkazm :wink:.

pozdro
Jacek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.05.2012 19:13

Oczywiście, że na poważnie...Marina to jedna z najbardziej beznadziejnych miejscowości w cro...chyba Drace jeszcze jest paskudniejsze :wink:
infob
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) infob » 24.05.2012 19:41

alessandro1977 napisał(a):Oczywiście, że na poważnie...Marina to jedna z najbardziej beznadziejnych miejscowości w cro...chyba Drace jeszcze jest paskudniejsze :wink:

No to powinieneś kumać. Po prostu się z Tobą nie zgadzam.
damianrej
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianrej » 24.05.2012 21:27

alessandro1977 napisał(a):Oczywiście, że na poważnie...Marina to jedna z najbardziej beznadziejnych miejscowości w cro...chyba Drace jeszcze jest paskudniejsze :wink:

Nie zgadzam się z tym zdaniem, ponieważ Marina jest bardzo urokliwym miasteczkiem i jest doskonałym punktem wypadowym. Sama Marina jest cicha i urokliwa. Więc nie wiem gdzie paskudność w tej miejscowości?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.05.2012 21:34

damianrej napisał(a):Sama Marina jest cicha i urokliwa

Obrazek...to ja chyba do innej Chorwacji jeździłem przez te wszystkie lata Obrazek
damianrej
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianrej » 24.05.2012 21:38

alessandro1977 napisał(a):
damianrej napisał(a):Sama Marina jest cicha i urokliwa

Obrazek...to ja chyba do innej Chorwacji jeździłem przez te wszystkie lata Obrazek

Najwyraźniej. Ale mam takie pytanie. Skoro ta Ci sie nie podobało w marinie to co skłaniało Cię do powrotów przez kilka lat w to miejsce?
infob
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) infob » 24.05.2012 21:45

alessandro1977 napisał(a):...to ja chyba do innej Chorwacji jeździłem przez te wszystkie lata

No do innej do "prawdziwej"!!!
damianrej
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianrej » 24.05.2012 21:46

infob napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):...to ja chyba do innej Chorwacji jeździłem przez te wszystkie lata

No do innej do "prawdziwej"!!!

a jaka to jest ta "prawdziwa"?
infob
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) infob » 24.05.2012 21:51

To już wyjaśniałem wcześniej: :twisted:

infob napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Ogólnie, jeżeli chodzi o Chorwację, to Marina należy do tych miejscowości, które z prawdziwą Chorwacją mają niewiele wspólnego :wink:

Chorwacja różni się od prawdziwej Chorwacji mniej więcej tym co Polak od Prawdziwego Polaka lub patriota od prawdziwego patrioty (przypominam, że prawdziwy patriota to patriota, a patriota to zdrajca). :lol:
damianrej
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianrej » 24.05.2012 21:58

infob napisał(a):To już wyjaśniałem wcześniej: :twisted:

infob napisał(a):

:) no tak umknął mi ten fragment. Ja jednak dalej uważam że Marina jest piękną miejscowością może nie najpiękniejszą bo Chorwacja jest zróżnicowana i jest wiele osad w okolicy które są piękne.
damianrej
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianrej » 24.05.2012 22:02

ja jednak chciałbym wiedzieć do jakiej to "prawdziwej" Chorwacji jeździ alessandro1977, może jednak jest ciekawsza od tej którą ja znam :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.05.2012 22:13

damianrej napisał(a):
Najwyraźniej. Ale mam takie pytanie. Skoro ta Ci sie nie podobało w marinie to co skłaniało Cię do powrotów przez kilka lat w to miejsce?

A gdzie ja napisałem, że wracałem do Mariny?
Obrazek
damianrej
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) damianrej » 24.05.2012 22:16

Obrazek...to ja chyba do innej Chorwacji jeździłem przez te wszystkie lata Obrazek[/quote]

O tu np.;) więc tak z czystej Ciekawości chciałem wiedzieć do jakiej Chorwacji jeździłeś?
edzia-max
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edzia-max » 02.06.2012 09:52

Dziś w końcu nadszedł dzień wyczekiwanego wyjazdu.

Jeszcze tylko kilka godzin w pracy i wieczorem ruszamy w trase do Mariny :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

Marina,Vinisce - w okolicy fajna zatoczka do nurkowania i .. - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone