Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mapa turystyczno-samochodowa + 3 foldery i informator..

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Turystka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Turystka » 16.04.2004 06:59

Przepraszam bardzo, ale nie miałam pojecia że te materiały są bezpłatne...
Sama za nie zapłaciłam, a jako że dostałam ich trochę za dużo, poprostu część chciałam sprzedać.. Teraz wiem żę zostałam oszukana..
Bardzo mi przykro że tak się stało.
Jeżeli kogoś uraziłam NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM.
dg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dg » 16.04.2004 07:04

raczej nikogo nie uraziłaś ale tu się poprostu nie handluje, reklamuje itd.
Można cos doradzić podac jakieś sprawdzone namiary itd., ale jak zaczniemy tu handlowac to to forum straci swój niepowtarzalny klimat.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.04.2004 07:31

krystek napisał(a):To wszystko -oczywiście za darmo-można dostać z Narodowego Ośrodka Inf. Tur. Rep. Chorwackiej w W-wie.Qrna,jest tu jakiś admin,do kosza z tym ,razem z autorem wątku.Skandal :!: :!: :!:

Krystek ma 100 % racji - wszystko jest bezpłatnie na stronie: http://pl.croatia.hr/misc/brosure.php?menu=2& oraz na przejściach granicznych. Pozdrawiam-Piotrek :lool:
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Mapa turystyczno-samochodowa + 3 foldery i informator.. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone