mysza73 napisał(a): Potter, przeca do Orebiča miałaś jechać ,
Jadę, jadę ... Ale może tak na parę dni w okolicach "koścółka dla bardzo wierzących" bym se wpadła .
Potter napisał(a):Co prawda pytasz Myszowatą, ale ja wtrącę swoje 3 grosze - WARTO !
A na kiedy masz te 2+1 ? Bo jak byś rezygnował to może chętnie wezmę ...
.
lukasz22i napisał(a):Potter napisał(a):Co prawda pytasz Myszowatą, ale ja wtrącę swoje 3 grosze - WARTO !
A na kiedy masz te 2+1 ? Bo jak byś rezygnował to może chętnie wezmę ...
.
Wszyscy wrzucajcie swoje 3 grosze...będzie mi miło im więcej tym lepiej. A rezerwację wstępną mam na przełomie lipca i sierpnia, ok 11dni.
lukasz22i napisał(a):...Wszyscy wrzucajcie swoje 3 grosze...będzie mi miło
JokerSmile napisał(a):Nie wiem czy wiesz, ale mieszkańcy-właściciele domów w Igrane nie zażywają na miejscu kąpieli w morzu a jeśli już to... na plaży za cyplem, tam gdzie jest hotel po prawej stronie. Nie pamiętam teraz jego nazwy (dobra poszukałem - Hotel Punta) - byłem w Igrane 2010 roku. Jeżdżą też do Żivogoste... dopóki nie wypytałem to też byłem mocno zdziwiony.
Powód jest taki, że na dnie morskim - dokładnie na plaży gdzie masz możliwość wynajęcia apartamentów ...jest ujście kanalizacji. Betonowa instalacja rur. Co wprawniejszy nos... podobno to nawet czuje - ja przyzwyczajony do Bałtyku nie wyłapałem tych niuansów.
JokerSmile napisał(a):lukasz22i napisał(a):...Wszyscy wrzucajcie swoje 3 grosze...będzie mi miło
Nie wiem czy wiesz, ale mieszkańcy-właściciele domów w Igrane nie zażywają na miejscu kąpieli w morzu a jeśli już to... na plaży za cyplem, tam gdzie jest hotel po prawej stronie. Nie pamiętam teraz jego nazwy (dobra poszukałem - Hotel Punta) - byłem w Igrane 2010 roku. Jeżdżą też do Żivogoste... dopóki nie wypytałem to też byłem mocno zdziwiony.
Powód jest taki, że na dnie morskim - dokładnie na plaży gdzie masz możliwość wynajęcia apartamentów ...jest ujście kanalizacji. Betonowa instalacja rur. Co wprawniejszy nos... podobno to nawet czuje - ja przyzwyczajony do Bałtyku nie wyłapałem tych niuansów.
ps.
Chcesz mieć jeszcze większy ból głowy? To ja Ci polecam wyjazd do Srima (Vodice).
Najlepsze nasze chorwackie wakacje spędziliśmy rok temu w tym właśnie miejscu. Wszędzie blisko, może trochę dalej do Dubrovnika jak z Igrane. W tym roku nie wiem gdzie sie zatrzymamy - pełen spontan.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne