Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mapa miejscowości Brist

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gogulec
Podróżnik
Mapa miejscowości Brist

Nieprzeczytany postnapisał(a) gogulec » 15.07.2012 12:22

Witam! Potrzebuję plan miejscowości Brist na Riwierze Makarskiej. Może ktoś wie gdzie go szukać? Pozdrav!
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 15.07.2012 13:04

gogulec
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gogulec » 15.07.2012 18:18

Dzięki. wszystko widzę 8O . Pozdrawiam!
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 16.07.2012 17:58

gogulec napisał(a):Witam! Potrzebuję plan miejscowości Brist na Riwierze Makarskiej. Może ktoś wie gdzie go szukać? Pozdrav!

A konkretnie czego szukasz w Briście ? może pomogę byłem w czerwcu 2 tygodnie :wink:
sneer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sneer » 16.07.2012 19:28

michalek_101 napisał(a):A konkretnie czego szukasz w Briście ? może pomogę byłem w czerwcu 2 tygodnie :wink:

To może ja skorzystam :) Czy moglbys michalek odpowiedziec mi na kilka pytan zwiazanych z Brist:

1. Czy w Brist jest 1 sklep czy wiecej? :)
2. To samo odnosnie knajp, slyszalem o dwoch?
3. Czy na plazy jest choc 1 prysznic?
4. Jak wrazenie zrobila na Tobie ta mikro miejscowosc? Mile "zadupie", czy jednak czegos brakuje?

Dzieki!
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 17.07.2012 07:22

sneer napisał(a):
michalek_101 napisał(a):A konkretnie czego szukasz w Briście ? może pomogę byłem w czerwcu 2 tygodnie :wink:

To może ja skorzystam :) Czy moglbys michalek odpowiedziec mi na kilka pytan zwiazanych z Brist:

1. Czy w Brist jest 1 sklep czy wiecej? :)
2. To samo odnosnie knajp, slyszalem o dwoch?
3. Czy na plazy jest choc 1 prysznic?
4. Jak wrazenie zrobila na Tobie ta mikro miejscowosc? Mile "zadupie", czy jednak czegos brakuje?

Dzieki!

1.Ja byłem w czerwcu i były 2 sklepy,piekarnia i małe targowisko.
2.Knajpy... w Briście jest kilka knajp, w kierunku Gradacza tylko 2 ( pod chotelem , i na promenadzie ) i kilka na promenadzie w kierunku Podacy.
3.Prysznic akurat widziałem jeden :(
4.Ta miła mieścina to jak twierdzą mieszkańcy małe miasteczko :D nam się podobało cisza,spokój,wieczorami jest gdzie pospacerować i wyskoczyć na "piwo".Jest bardzo ładna promenada wzdłuż morza od Podacy przez Brist do Gradacza razem kilka ładnych kilometrów.Jeśli chodzi o knajpy to w Gradaczu jest ich mnogo, jak byliśmy a trwało akurat euro to było piwo w konobie w promocji po 10 kun :lol:
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 17.07.2012 21:11 przez michalek_101, łącznie edytowano 1 raz
sneer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sneer » 17.07.2012 11:55

michalek_101: dziękuje Ci bardzo za odpowiedzi. utwierdziły mnie one w przekonaniu, że Brist będzie odpowiedni dla nas :)

A, jeśli jeszcze byłbyś łaskaw, to ostatnie pytane, który kierunek, idąc promenadą z Brist jest bardziej atrakcyjny, Gradac czy Podaca? :)
michalek_101
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalek_101 » 17.07.2012 21:10

sneer napisał(a):michalek_101: dziękuje Ci bardzo za odpowiedzi. utwierdziły mnie one w przekonaniu, że Brist będzie odpowiedni dla nas :)

A, jeśli jeszcze byłbyś łaskaw, to ostatnie pytane, który kierunek, idąc promenadą z Brist jest bardziej atrakcyjny, Gradac czy Podaca? :)

Każdy jest inny,idąc w kierunku Gradacza np.z dziećmi na lody polecam lody właśnie w Gradaczu bo są bardzo dobre a szczególnie w lodziarni "stella" gościu robi prawdziwy szołłłłł z lodami ale po sąsiedzku z kolei jak usłyszy ,że Polacy to pyta o Roberta Kubicę ,Adama Małysza i czy lubisz musztardę :D śmiechu jest co nie miara .A idąc w kierunku Podacy masz piękny Brist konoby,można kupić trunki :wink: oliwę i wina u miejscowych sprzedawców no i oczywiście cały czas promenadą :D
Mam kilka zdjęć z Bristu i okolicy, postaram się dać na forum za kilka dni może się komuś przydadzą :wink:
sneer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sneer » 17.07.2012 22:43

Ponownie dzięki za odpowiedź! Z niecierpliwością czekam na foty :D

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone