Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mapa Chorwacji na komórkę

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Slick
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slick » 15.05.2007 19:27

Witam

czy ta mapka bedzie dzialac na palmtopie z systemem Windows Mobile ??
wpgralem ja do takiego urzadzenia i przy probie odpalenia wywala komunikat ze z tym plikiem nie jest zwiazana zadna aplikacja :(
robert_z
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert_z » 16.05.2007 06:07

Raczej nie będzie działać, ona jest przeznaczona tylko na SE.
Jeśli ktoś by chciał sobie zrobić bardziej dokładną mapę to za pomocą winrara można wsadzić do tego pliku inne bitmapy (w kawałkach po 256px x 256px).
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 16.05.2007 06:59

Masz nawigacje na Nokie 6280??
WoYo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WoYo » 16.05.2007 11:10

robert_z napisał(a):Poniżej link do mapy Chorwacji w wersji na komórki Sony Ericsson, myślę, że każdemu się przyda - bardzo aktualna.

Mapa.jar

PS. oczywiście freeware

masz może więcej tych mapek?
robert_z
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert_z » 16.05.2007 13:35

Zrobiłem sobie jeszcze taką dokładną mapę, ale ze względu na rozmiary obciąłem ją i zaczyna się w okolicy Zadaru, a kończy trochę poniżej Makarskiej, akurat ten obszar mnie interesował. Mogę ją tu wsadzić jeśli ktoś chce.
mariovango
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariovango » 24.05.2007 10:44

robert_z napisał(a):Poniżej link do mapy Chorwacji w wersji na komórki Sony Ericsson, myślę, że każdemu się przyda - bardzo aktualna.

Mapa.jar

PS. oczywiście freeware

Ojjj dzieki bardzo :) przyda sie i to napewno :) w koncu pierwszy raz jak sie jedzie trzeba miec mape :P znaczy sie no nie trzeba ale wowczas mozna troche pobladzic :) mimo tego zwykla mape tez zabiore :twisted:
Poprzednia strona

Powrót do Chorwackie ABC

Mapa Chorwacji na komórkę - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone