nenek napisał(a):Nie rozumiem ciebie przekroczyłes przeciez predkosc zmierzyli ci ze o 5 km/h pewnie jechałes ponad 30 czego oczekujesz ? grozenia palcem?
pääkäyttäjä napisał(a):A pisałem niedawno, że jest tam pomiar odcinkowy i trzeba się pilnować To nie jest mandat od strażników miejskich a od urzędu gminy - przekroczyć prędkość i narzekać, że "złośliwe knedle" się uwzięły bo postawili rok temu most tymczasowy, na którym złośliwe ustawili radar bo notorycznie ktoś przekraczał prędkość. Czego tu nie rozumiesz?
Krivy napisał(a):Mimo wszystko problemu nie rozwiązali, bo jak to ruch tranzytowy - dla większości kierowców to przejazd tymże mostem raz w roku w tę i co najwyżej z powrotem. Przyznaję - złamałem przepisy przejeżdżając z zawrotną szybkością.
Reasumując - mandat za przekroczenie szybkości na ograniczeniu 20 km/h należy do rzadkości.
sito_zabrze napisał(a):Zadam pytanie
Jak bedziesz jechał znowu przez ten most to bedziesz pilnował ograniczenia prędkości ?
Bidon napisał(a):Uważajcie w weekend:
https://www.dalmacijadanas.hr/brzina-al ... za-vikend/
Spójrz na to z drugiej strony:Krivy napisał(a):(...) jak dla mnie ewidentne "czesanie jeleni".
Bo jednemu się śpieszy, setki mieszkańców musi słuchać turkotu...pääkäyttäjä napisał(a):Mieszkańcy Pasohlávek i Věstonic skarzyli się na hałas
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi