Jest Niedziela .... Czekam, aż wszyscy będą w pracy ...
Wtedy zaczyna się ruch na forum cro.pl )) .... Z grubsza ogarnięte i od dziewiątej z minutami ??!! .... Klaps .... Akcja >>)) ....
/////
mums71 napisał(a):Kolego,masz wielkie szczęście że potraktował Cię jak Austriaka,gdyby potraktował Cię jak Polaka,to pewnie by wysłał Waffen SS.Osobiście nie płacę mandatów niemieckim,ani austriackim bandytom.Jak zapłacą za zniszczenia mojego kraju i niewolę obu dziadków,to pomyśle.
mums71 napisał(a):Kolego,masz wielkie szczęście że potraktował Cię jak Austriaka,gdyby potraktował Cię jak Polaka,to pewnie by wysłał Waffen SS.Osobiście nie płacę mandatów niemieckim,ani austriackim bandytom.Jak zapłacą za zniszczenia mojego kraju i niewolę obu dziadków,to pomyśle.
dids76 napisał(a):mums71 napisał(a):Kolego,masz wielkie szczęście że potraktował Cię jak Austriaka,gdyby potraktował Cię jak Polaka,to pewnie by wysłał Waffen SS.Osobiście nie płacę mandatów niemieckim,ani austriackim bandytom.Jak zapłacą za zniszczenia mojego kraju i niewolę obu dziadków,to pomyśle.
Jestem na forum od kilkunastu lat ale większych głupot tu jeszcze nie czytałem. Mam nadzieję że tankując w Austrii czy w Niemczech nie płacisz za paliwo, no i chyba udało Ci się kilku bandyckich pieszych przejechać na jakimś przejściu?
mums71 napisał(a):(...) Jak zapłacą za zniszczenia mojego kraju i niewolę obu dziadków,to pomyśle.
mums71 napisał(a):(...) Pytałem w Pevexie,Bauhausie w Puli,ale nic nie mają (...)
AdamSz napisał(a):dids76 napisał(a):mums71 napisał(a):Kolego,masz wielkie szczęście że potraktował Cię jak Austriaka,gdyby potraktował Cię jak Polaka,to pewnie by wysłał Waffen SS.Osobiście nie płacę mandatów niemieckim,ani austriackim bandytom.Jak zapłacą za zniszczenia mojego kraju i niewolę obu dziadków,to pomyśle.
Jestem na forum od kilkunastu lat ale większych głupot tu jeszcze nie czytałem. Mam nadzieję że tankując w Austrii czy w Niemczech nie płacisz za paliwo, no i chyba udało Ci się kilku bandyckich pieszych przejechać na jakimś przejściu?
Bo to jest dids, taka nabyta "logika", co niektórych, od której już wariują (( ..... )). Sypiąc jednocześnie i co dzień do wora tym przebrzydłym ...///?? .... Ja pier//dziu ?? Jak to wszystko, wypaliło im dziury, w niektórych sektorach ich procesorów ??// ... Duży serwis procesora już nie pomoże ... (( ..... )) ....
/////
ApropoDefacto napisał(a):.... O wypalaniu dziur w niektórych sektorach procesów pisze gość który pieje z zachwytu że UE NAM COŚ DAŁA
Obecnie UE jest rakiem europy i naprawdę grube wypalanie procesów myślowych zaszły skoro się tego zagrożenia nie widzi:oczy:
.... I skąd to oburzenie do mums71? bo trzeźwo myśli i pamięta ile szkopy są nam winne za wś? ....
Masz może parę dowcipów na temat zajęcia Zaolzia, albo pogromu kieleckiego?kaeres napisał(a):(...) Potrzeba nam dobrego humoru w sprawach zaborców (...)
Jedna z "rzeczy", której UE nie dała:ApropoDefacto napisał(a): pieje z zachwytu że UE NAM COŚ DAŁA
boboo napisał(a):Jedna z "rzeczy", której UE nie dała:ApropoDefacto napisał(a): pieje z zachwytu że UE NAM COŚ DAŁA
nie dała powiększenia cmentarzy wojennych w państwach członkowskich.
Możesz dalej rżeć.