Re: Mandat- uwaga łapią w Austrii
napisał(a) Użytkownik usunięty » 03.04.2019 09:17
Nie chce mi się przeglądać całego tematu ale stare czasy poszły w zapomnienie. W moim odczuciu teraz lepiej płacić mandaty, szczególnie te z Austrii bo jakie to ma znaczenie to przekonał się bardzo nieprzyjemnie mój kolega, który cwaniakował i po trzech latach od kiedy dostał mandat z Austrii, którego nie zapłacił ponownie jechał do Chorwacji. Może to już było ale przypominam tylko, że obowiązuje dyrektywa Nie chce mi się przeglądać całego tematu ale stare czasy poszły w zapomnienie. W moim odczuciu teraz lepiej płacić mandaty, szczególnie te z Austrii bo jakie to ma znaczenie to przekonał się bardzo nieprzyjemnie mój kolega, który cwaniakował i po trzech latach od kiedy dostał mandat z Austrii, którego nie zapłacił ponownie jechał do Chorwacji. Może to już było ale przypominam tylko, że obowiązuje Dyrektywa CBE tj. dyrektywa 2011/82/UE.
Dla swojego spokoju, jak dostaniecie mandat w Austrii to lepiej go zapłaćcie.
Austriacy są pamiętliwi i są służbistami, nie strugajcie cwaniaków chyba, że już stale będziecie omijali ten kraj.
Acha...popieram zresztą Austriaków w tej kwestii, u nas powinni podchodzić do tematu tak jak Austriacy to byłoby bezpieczniej na drogach. Jak komuś się to nie podoba to przez Austrię nie musi jeździć, im właśnie o to chodzi aby ograniczyć u siebie ruch bo są krajem tranzytowym. Dopiero co było narzekanie na Słoweńców, że wprowadzili winiety. U nas tymczasem robią co chcą czy to Polacy czy Litwini czy Niemcy - blokują lewy pas, wyprzedzają na chama, w Austrii tego nie ma.