dids76 napisał(a):W Austrii fotoradary często są tak ustawione że zdjęcia robią "od tyłu". Możesz nie wiedzieć nawet ze Cię "blitzło"
I te światełka nie są oczoj...e...
borasbdg napisał(a):(...) jak to zrobić żeby do tych cymbałów zrobić przelew w euro ??
boboo napisał(a):borasbdg napisał(a):(...) jak to zrobić żeby do tych cymbałów zrobić przelew w euro ??
Pytanie brzmi: kto tu jest cymbałem?
A uzasadniam pytanie następującymi przesłankami:
1. Brak umiejętności czytania (tak trudno odczytać podczas jazdy duże czarne cyfry na białym tle z czerwoną obwódką?);
2. Od kilku lat w EU i problemy z wykonaniem przelewu wewnątrzunijnego.
borasbdg napisał(a):była 4:30 nad ranem to najzwyczajniej w świecie mi się spieszyło
borasbdg napisał(a): tego znaku akurat nie dojrzałem pewnie już przez zmęczenie.
borasbdg napisał(a):(...) Nie wiedziałem, że jest tam pomiar odcinkowy, tego znaku akurat nie dojrzałem pewnie już przez zmęczenie. Każdemu może się zdarzyć i moja sprawa czy jechałem przepisowo czy nie (...)
borasbdg napisał(a):Z policji jesteś, że Cię tak dotknęło określenie "cymbały" ?? Akurat takiego użyłem zamiast przekleństw cięższego kalibru, głównie żartobliwie, a Ty zachowujesz się tak jakbym takie określenie na Ciebie napisał, zastanów się
Odpowdając na zdziwienie innych forumowiczów odnośnie wysokości mandatu to 96/80, więc przekroczenie tylko o 16km/h a 55euro do zapłaty :/.
Sorry, że się tak rozpisałem, ale wkurzył mnie ten "cymbał" (używam tu tego określenia dla żartu i tłumacze to celem uniknięcia kolejnego postu, w którym pewnie znowu by się oburzył) boboo
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi