bluesman napisał(a):Wiem chodziło mi o zasadę
namo napisał(a):Dzięki Pääkäyttäjä za wyczerpujące naświetlenie sprawy.
kaeres napisał(a):Gwoli ścisłości. Spokojnie zlecą zdarcie kapci Tobie przez polskie sądy albo w efekcie komornikom
namo napisał(a):A opcja zapłacenia tego na miejscu? Stacja beznzynowa lub odpowiednik płacenia w kasie naszego Tesco, da się?. Ktoś robił coś takiego? Czy nie ma opcji, oganiać przelew z polskiego banku?
namo napisał(a):A opcja zapłacenia tego na miejscu? Stacja beznzynowa lub odpowiednik płacenia w kasie naszego Tesco, da się?. Ktoś robił coś takiego? Czy nie ma opcji, oganiać przelew z polskiego banku?
namo napisał(a):Nie chodzi o to, szkoda mi tak kasę jakimś Niemcom wysyłać [...] Gnoje. [...] Te dziady robią zdjęcie już przed znakiem. [...]
Idź się teraz kłócić w języku wroga
namo napisał(a):Ok, będę miał blankiet wpłaty z pieczątką banku lup poczty, raczej dwa. Mandat z maja, przyszło mi to końcem czerwca kiedy były już 3 dni po terminie. Teraz to jest ostro po terminie. Trzecie pismo widziałem o podanie danych kierowcy. Jak to zapłacę 2x50 euro z pierwszych pism to załatwię sprawę i odwalą się czy wysyłać im dane kierowcy i czekać na tą wyższą kwotę i dopiero?
namo napisał(a):Ok, będę miał blankiet wpłaty z pieczątką banku lup poczty, raczej dwa. Mandat z maja, przyszło mi to końcem czerwca kiedy były już 3 dni po terminie. Teraz to jest ostro po terminie. Trzecie pismo widziałem o podanie danych kierowcy. Jak to zapłacę 2x50 euro z pierwszych pism to załatwię sprawę i odwalą się czy wysyłać im dane kierowcy i czekać na tą wyższą kwotę i dopiero?
greenrs napisał(a):Właściwie to nie rozumiem po co wyjeżdżasz poza granice swojej wsi?
greenrs napisał(a):Chyba pomyliły Ci się fora Na pewno znajdziesz odpowiednie by wylewać swoje frustracje...
namo napisał(a):nikt mi nie każde przyjaźnić się z mieszkańcami kraju mijanego za szybami samochodu lub pod brzuchem samolotu.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi