Technics napisał(a):Mam pytanie odnośnie tego czy jest fotoradar od zjazdu z autostrady do polecanej stacji benzynowej w Murecku (kilka km przed tą stacją jadac w kierunku SLO) bo nie jestem pewien czy pstryknelo mi zdjęcie od tyłu. Czy ktoś dostał może kiedyś "pamiatke" z tego miejsca?
Technics napisał(a):Mam pytanie odnośnie tego czy jest fotoradar od zjazdu z autostrady do polecanej stacji benzynowej w Murecku (kilka km przed tą stacją jadac w kierunku SLO) bo nie jestem pewien czy pstryknelo mi zdjęcie od tyłu. Czy ktoś dostał może kiedyś "pamiatke" z tego miejsca?
Katerina napisał(a):No, to już po mnie Co rok, to ograniczenia i korki. I to człowieka powstrzymywało, a przedwczoraj rozwinęłam się od Graz do Wiednia samego 130 mimo znaków, bo ruchu nie było O 15 tej.
larnik444 napisał(a):Katerina napisał(a):No, to już po mnie Co rok, to ograniczenia i korki. I to człowieka powstrzymywało, a przedwczoraj rozwinęłam się od Graz do Wiednia samego 130 mimo znaków, bo ruchu nie było O 15 tej.
proszę napisz co z tego wyszło? bo miałem niestety podobną sytuację i dopiero czekam na efekty..
endryu napisał(a):"Konfiskują auta za przekroczenie prędkości".
https://motoryzacja.interia.pl/przepisy ... gn=firefox
grab56 napisał(a):endryu napisał(a):"Konfiskują auta za przekroczenie prędkości".
https://motoryzacja.interia.pl/przepisy ... gn=firefox
Widziałem tę wiadomość już na pierdyliardzie portali i wciąż się zastanawiam, co to za autostrada, na której jest ograniczenie do 30km/h. Tyle razy już jeździłem przez Austrię, ale maksymalne ograniczenie prędkości, z jakim się spotkałem, to 60 km/h we Wiedniu.
grab56 napisał(a):Widziałem tę wiadomość już na pierdyliardzie portali i wciąż się zastanawiam, co to za autostrada, na której jest ograniczenie do 30km/h. Tyle razy już jeździłem przez Austrię, ale maksymalne ograniczenie prędkości, z jakim się spotkałem, to 60 km/h we Wiedniu.
rodzynpatryk napisał(a):jechałem nieco ponad 60 na ograniczeniu do 30. To było w Wiedniu, jakiś remontowany odcinek.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi