Katerina napisał(a):No, to już po mnie Co rok, to ograniczenia i korki. I to człowieka powstrzymywało, a przedwczoraj rozwinęłam się od Graz do Wiednia samego 130 mimo znaków, bo ruchu nie było O 15 tej.
pääkäyttäjä napisał(a):Może za pierwszym razem dostał anonymverfugung czyli grzywna bez wskazywania obwinionego (brak identyfikacji, pozostaje się anonimowym). Za drugim razem dostał pewnie organstrafverfügungen - to po prostu mandat w trybie administracyjnym...
kaeres napisał(a):Joaszy92 napisał(a):Czy ktoś dostał już z tegorocznych wakacji ? Nam minęły 3 tygodnie i zaglądamy do skrzynki codziennie
Jeżeli pstryknęło w AT to 100%, że przyjdzie.
Bodek1 napisał(a):Węgry mimo video monitoringu da się przejechać bez upominku, zwłaszcza jak się jedzie autobaną.
burkinafaso napisał(a):Dostałem w Austrii 2 mandaty po 55 euro za przekroczenie prędkości o 13 i 15 km/h. Przyszły do mnie listy z mandatem, niestety byłem wtedy nieobecny w domu. Kiedy otworzyłem skrzynkę po powrocie zobaczyłem, że termin minął 3 i 4 października do zapłacenia....
pääkäyttäjä napisał(a):Ty tam lepiej zadzwoń... To pierwsze wezwania?
pääkäyttäjä napisał(a):Austriacy nie naliczaja odsetek. Kara z każdym kolejnym wezwaniem jest wyższa o XX euro. Po skierowaniu do polskiego sądu, placisz tyle, ile chcieli Austriacy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi