napisał(a) Użytkownik usunięty » 21.10.2009 11:32
Bocian napisał(a):Bernardo napisał(a):Witam
To co wypisują Zebik i Bocian to jest żenada.
Jeszcze paru takich gości i to forum zejdzie na psy.
Pozdrawiam.
Zaprezentuj swoje niepowtarzalną mądrość która nie jest żenadą, chętnie poczytam... Mój post był odpowiedzią za post Zebika który zarzucał Policji ukierunkowane, celowe i złośliwe działania wobec kierowców. Podałem mu przykład "akcji" policyjnej której mógł być świadkiem, takich akcji są dziesiątki. Nie mając o tym pojęcia odbieramy to subiektywnie jako szykana. Odpowiedzią Zebika było przypierdalanie się do mnie, więc potem potoczyło się dalej...
Trochę nie tak - ja napisałem o tym co widziałem, a widziałem NIEPRAWIDŁOWOŚCI w pracy słowackiej policji m.in nie reagowanie na łamanie przepisów drogowych przez Słowaków. Żadna akcja policyjna jeśli się odbywa nawet wymierzona w zagranicznych kierowców nie może karać jednych, a popuszczać drugim. Jeśli policjan widzi, że ktoś łamie przepisy zatrzymuje i karze mandatem nawet jeśli dana grupa nie podlega w tym momencie danej akcji. Co do meritum sprawy możemy się spierać i tego się nie uchylam po prostu stracili w moich oczach, a całość specjalnie obserwowałem długo i wnikliwie.
Poza tym to ty w pierwszym swoim poście w tym wątku zarzuciłeś mi brak jakiejkolwiek wiedzy i zaatakowałeś mnie personalnie:
Bocian napisał(a):Popracuj trochę tak jak oni, posiedź w tych rowach to może nabierzesz szacunku do czyjejś pracy...
a to atak number 2 ad personam
Bocian napisał(a):Łatwo oceniać coś o czym nie ma się bladego pojęcia
i dlatego się wkurzyłem z resztą na moim miejscu kto by tego nie zrobił. Bo wygląda na to że "kto nie z Mieciem tego zmieciem"