marze_na napisał(a):Trzeba było przekroczyć dozwoloną prędkość o 4,7 to nie musiałbyś teraz zakładać wątku .
StaryMarek napisał(a):Są skrupulatni jak aptekarze. Tylko ponad 0,7 km/h ponad limit dopuszczalny.
stachan napisał(a):Zakładając wątek związany z naruszeniem przepisów spodziewałeś się współczucia czy ożywionej dyskusji? A o czym tu pisać?
Zresztą jesteś dość niekonsekwentny pisząc skrupulatności:StaryMarek napisał(a):Są skrupulatni jak aptekarze. Tylko ponad 0,7 km/h ponad limit dopuszczalny.
Przekroczyłeś prędkość nie o 0,7 km, a 5,7 km i dlatego musisz zapłacić karę. Dla mnie to byłby powód do wstydu i raczej nie pomyślałbym o tym, aby zainteresować tym innych. To jest jednak forum i korzystając z jego dobrodziejstwa założyłeś wątek. Zatem musisz się liczyć z różnymi reakcjami na opisane przez Ciebie zdarzenie.
Tofik_83 napisał(a):My wracaliśmy z Chorwacji w 2 połowie września. Myślałem że kilka miesięcy "po" jestem już bezpieczny a widzę, że jeszcze jakaś niespodzianka może się w skrzynce pojawić :/
Do jakiego max czasu może coś przyjść, ktoś się orientuje?
baunty napisał(a):A tak trochę z innej beczki.
Gdzie w Krakowie stacjonują wojska USA ?StaryMarek napisał(a):...
Ja mam dwa dobermany i stacjonującą obok jednostkę Armii USA, to ze mnie przykładu nie bierz.
StaryMarek napisał(a):baunty napisał(a):A tak trochę z innej beczki.
Gdzie w Krakowie stacjonują wojska USA ?StaryMarek napisał(a):...
Ja mam dwa dobermany i stacjonującą obok jednostkę Armii USA, to ze mnie przykładu nie bierz.
Nie sądzisz chyba że publicznie zdradzę tajemnicę Stanów Zjednoczony. USA.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi