Statki, okręty, żaglowce, promy .... to wdzięczny temat fotografii ...

Manewr takim kolosem w porcie o 180 stopni to niezły wyczyn

Nasz prom do Skiathos he he

Pozdrawiam wszystkich "skodowiczów"

husband napisał(a):myślałem, że niikt nie czyta
husband napisał(a):Pozdrawiam wszystkich "skodowiczów"
kulka53 napisał(a):husband napisał(a):myślałem, że niikt nie czyta
Czyta, czyta... i ogląda też
Co prawda na Alonissos byłeś tylko symbolicznie, ale zawsze... i jakbyś miał porównać - która z wysp najbardziej Ci się podobała?husband napisał(a):Pozdrawiam wszystkich "skodowiczów"
Mimo, że ja nie Oktawian, a Felicjan- czuję się pozdrowiony
Być może zrealizowano tę scenkę w studio ale proporcje raczej odpowiadają rzeczywistości, na szerokość zmieści się 6-7 krzeseł w 3 rządkach a za nimi ludzie, część bokiem żeby mniej miejsca zajmować 18 może 20. Może autorzy widzieli rekord upychania ludzi w maluchu - 16 zobacz tu albo w autobusie - 374 zobacz tuhusband napisał(a):W filmie trochę oszukano, kapliczka jest tak mała, że nie zmieściło by się w niej tyle ludzi. No cóż - Hollywood![]()
Lidia K napisał(a):Być może zrealizowano tę scenkę w studio ale proporcje raczej odpowiadają rzeczywistości, na szerokość zmieści się 6-7 krzeseł w 3 rządkach a za nimi ludzie, część bokiem żeby mniej miejsca zajmować 18 może 20. Może autorzy widzieli rekord upychania ludzi w maluchu - 16 zobacz tu albo w autobusie - 374 zobacz tuhusband napisał(a):W filmie trochę oszukano, kapliczka jest tak mała, że nie zmieściło by się w niej tyle ludzi. No cóż - Hollywood![]()
Bardzo dobre zdjęcia wieczorne. Robiłeś z ręki?
Inne też
kkra napisał(a):czekam każdego dnia na kolejną porcję zdjęć!
bardzo ładne!
piotrf napisał(a):kkra napisał(a):czekam każdego dnia na kolejną porcję zdjęć!
bardzo ładne!
Mam podobnie , dotyczy to też nocy . . .![]()
Grecko na forum się zrobiło , aż miło
"Jak się tak napatrzę , ale tak fest , to . . . "![]()
Pozdrawiam
Piotr