Prawda,że pięknie
zamek Książ + palmiarnia, zamek Czocha, kościół Pokoju w Świdnicy, Ardspach........ niezła wycieczka a i tak pewnie zobaczyłaś zaledwie 10% cudów z tego rejonu
Ale numer! Adršpach odwiedziłam 2 tygodnie temu, w deszczu... Z Kłodzkiem było trochę lepiej, bo już zaświeciło nam słoneczko.
A w zeszłą niedzielę, wracając z Cromaniackiego spotkania (bazę mieliśmy w czeskim Pecu pod Śnieżką), wstąpiliśmy do Teplickiego Skalnego Miasta
Piękne rejony! Baw się dobrze!
Prawda,że pięknie
zamek Książ + palmiarnia, zamek Czocha, kościół Pokoju w Świdnicy, Ardspach........ niezła wycieczka a i tak pewnie zobaczyłaś zaledwie 10% cudów z tego rejonu
Katerina napisał(a):Trochę przecieków miałam z cromaniackiego wypadu Podreptalam jakimś tam odcinkiem Waszego szlaku
Katerina zmieniła chyba Avatorek. Do twarzy jej, nie powiem.
Ale że info live Od kogo?
Skoro urodziny, to spóźnione, ale szczere życzenia - zdrówka, spełnienia marzeń i duuużo podróży!
P.S. Jesteś zodiakalną Wagą! Bardzo lubię ten znak i (jako Strzelec) dobrze się z ludźmi spod tego znaku dogaduję
Wszystkiego najlepszego Wago
znam 2 wagi i są to super babki
Habanero napisał(a):Bardzo lubię Postirę. Miasteczko w którym mógłbym spędzić tydzień bez najmniejszego problemu (ponoć śmierdzi rybami ).
Uwielbiam Twoje zdjęcia z udziałem ludzi. Jedni czekają na kadry bez nich, a u Ciebie są wartością dodaną.
Masz oko Kasiu
Katerina napisał(a):maslinkaAle numer! Adršpach odwiedziłam 2 tygodnie temu, w deszczu... Z Kłodzkiem było trochę lepiej, bo już zaświeciło nam słoneczko.
A w zeszłą niedzielę, wracając z Cromaniackiego spotkania (bazę mieliśmy w czeskim Pecu pod Śnieżką), wstąpiliśmy do Teplickiego Skalnego Miasta
Piękne rejony!
Trochę przecieków miałam z cromaniackiego wypadu Podreptalam jakimś tam odcinkiem Waszego szlaku
W Książu miałam 25 stopni W drugiej połowie października to szok, zwłaszcza,że w Trójmieście 15 to max.
A wypad zrobiłam w celu celebrowania urodzin (podwójnych ) Te moje były chyba najpiękniejsze dotąd
travelPrawda,że pięknie
Zważywszy na fakt, że byłam tam tylko dwa dni, to mogę być z siebie dumna
Cudne perełki (sama Świdnica zrobiła na mnie duże pozytywne wrażenie),
a do tego piękna pogoda, boskie towarzystwo i w ogóle...cudne urodziny miałam
Katerina napisał(a):A droga do Skalnego Miasta była taka jak w pierwszych kadrach tego video
Katerina napisał(a):Ponieważ końcówka wieczoru była bardzo romantyczna, ze względu na piękną glazbę , postanowiłam podtrzymać ten nastrój i posiedzieć na tarasie z winkiem - prezentem od Tomka i muzyką z YouTube
To był cudny wieczór
Katerina napisał(a):Co do relacji Waga - Strrzelec...taki mamy układ małżeński... I twierdzę, że kobiety Strzelce to zupełnie inna bajka niż faceci spod tego znaku
Katerina napisał(a):Po dzikich pląsach odwróciłam się, aby odejść na bok i zaczerpnąć tchu, i wtedy zauważyłam przyglądających nam się i bijących brawo naszych gospodarzy - Juraja z żoną. Spytał skąd mamy tyle energii, więc Małż powiedział, że to po Jurajowym winie, które dostaliśmy w prezencie. Facet się wzruszył i na drugi dzień zostaliśmy obdarowani kolejnym zapasem plus 15-letnim proškiem własnej roboty
Katerina napisał(a):Sprawa z szerszeniami wygląda moim zdaniem tak: jeśli nie drażnione, to są mniej upierdliwe niż osy Te drugie bowiem krążą całymi chmarami nad talerzami i napojami starając się o posiłek na krzywy ryj, w tym głównie mięsko je interesuje
Szerszenie, choć budzące większą grozę - bo większe i wydające dźwięk odrzutowca - zainteresowane są upijaniem się młodym winem z niezerwanych winnych gron i jeśli przelecą nam koło ucha, to przez przypadek - tranzytem do drugiej pergoli
Katerina napisał(a):
Dzień (wieczór) Świstaka, czy co?
Dokładnie te same sceny widziałam dzień wcześniej w Bolu Dzisiaj edycja Letniego Karnawału w Sutivanie
Wiem o czym mówisz
Kobiety-Wagi najbardziej romantyczne są
Mnie Skalne miasto kojarzy się z tym
teledyskiem (0:58 to ta brama)
Katerina napisał(a):
Co do relacji Waga - Strrzelec...taki mamy układ małżeński... I twierdzę, że kobiety Strzelce to zupełnie inna bajka niż faceci spod tego znaku
Oczywiście masz na myśli to, że kobiety fajniejsze (?)
Coś wiem na ten temat, kiedyś znałam bliżej mężczyznę Strzelca
Świetny wieczór w Sutivanie! Powiedziałabym, że nietypowy, gdyby nie... ten w Bolu
Sprytnie rozegrane! Za każdym razem czegoś się od Was uczę
Kapitalna ta fiesta
Szkoda ,że mnie tam już nie było
Sprawdziłam, 17.09 to było i akurat tego dnia odjechałam w siną dal......
Myślę, że to bardzo udana charakterystyka/definicja kobiet i mężczyzn .
Piękna jesienna wycieczka (przy okazji również życzę 100 lat) .
Mieliście szczęście, dwie takie imprezy dzień po dniu .
. My w tym roku mogliśmy się załapać na Festiwal Żywych Posągów w Nowej Wsi Spiskiej. Mogliśmy... ale się nie załapaliśmy
Powrót do Nasze relacje z podróży