agata26061 napisał(a):Ja gdzieś do spaceru po skałach nie mogę się przekonać. W tym roku na Hvarze kawałek po sałakach poskakałam jak szłam do maleńkiej plaży Gaži i niby nie było to jakoś trudne, ale w wielu miejscach wielkie głazy były ruchome i ja oczami wyobraźni już widziałam, jak któryś z nich przyciska i miażdży mi stopę
Wow dzięki za miłe wspomnienia na Uvala Ruda nie dotarliśmy za to Srebrna nasza ulubiena a na Mała Srebrna dopływaliśmy z z tej większej Pozdrawiam
A tym kurom co sie stało????????????????
Panów z jachtów się nie obawiaj - wiesz, na pokładzie raczej sporadycznie znajduje sie więcej niż jedna - i to z reguły kiepsko działajaca lornetka
Nadrobiłam i spaceruję z Wami po wyspie, dla mnie całkowicie nieznanej....
Pięknie tam
koszty promu nas zjedzą w obie strony to prawie 1600 kun więcej niż samym autem
W tej relacji to ona powinna być przechrzczona na Zelena.Katerina napisał(a):Uvala Ruda
Też w butach do pływania zawsze wędruję po skałkach ale drugie moje ulubione w Cro obuwie to crocsy! są uniwersalne i do pływania i do łażeniaKaterina napisał(a):... moje buty do pływania świetnie zdają egzamin...
Takich płożących jeszcze nie widziałamKaterina napisał(a):...Ale i krzewy kaparów ścielą się gęsto...czasem w ukryciu....
Jakoś tak Kanarami zajechało Te opuncje wybujałe, unikatowa nawet jak na Cro palma i te kaktusy puchate śliczne które aż mam ochotę przytulićKaterina napisał(a):... Oprócz fauny podziwiamy też florę - tę dziką i tę w ogródkach domów , które mijamy...
One tylko pozbyły się golfów .. nie dziw się, toż tam gorącobeatabm napisał(a):A tym kurom co sie stało????????????????
Sądzę, że bez budki jednak taniej.Katerina napisał(a):gusia-skoszty promu nas zjedzą w obie strony to prawie 1600 kun więcej niż samym autem
Policz raz jeszcze wszystko. Jak jedziesz bez przyczepy i dzielisz koszt apartmana z innymi...czy nie wychodzi podobnie, albo tylko trochę drożej???
Dostrzegam ciekawą skałę...Coś mi ona przypomina, znowu jakieś odległe skojarzenie.
gusia-s napisał(a):No bo ile taki np. apartman na 2 os. na Visie może kosztować??? Ja zielona w tym temacie .
Uvala Ruda
W tej relacji to ona powinna być przechrzczona na Zelena.
Jakoś tak Kanarami zajechało Te opuncje wybujałe, unikatowa nawet jak na Cro palma i te kaktusy puchate śliczne które aż mam ochotę przytulić
Takich płożących jeszcze nie widziałam
Też w butach do pływania zawsze wędruję po skałkach ale drugie moje ulubione w Cro obuwie to crocsy! są uniwersalne i do pływania i do łażenia
Sądzę, że bez budki jednak taniej. Ale jak ja bym się miała spakować na wyjazd bez budki?
Dostrzegam ciekawą skałę...Coś mi ona przypomina, znowu jakieś odległe skojarzenie.
Mnie też się tak od razu skojarzyło, zanim jeszcze zobaczyłam obrazy wyjaśniające.
Katerina napisał(a):agata26061 napisał(a):Ja gdzieś do spaceru po skałach nie mogę się przekonać. W tym roku na Hvarze kawałek po sałakach poskakałam jak szłam do maleńkiej plaży Gaži i niby nie było to jakoś trudne, ale w wielu miejscach wielkie głazy były ruchome i ja oczami wyobraźni już widziałam, jak któryś z nich przyciska i miażdży mi stopę
Trzeba nabrać wprawy, ale też polubić Pomijając fakt, że oglądasz piękne widoki, to jest to również świetne ćwiczenie dla różnych grup mięśni. Po 2 tygodniach regularnych wędrówek po skałach świetnie się figura wyrabia
gusia-s napisał(a):No bo ile taki np. apartman na 2 os. na Visie może kosztować??? Ja zielona w tym temacie .
agata26061 napisał(a):Katerina napisał(a):agata26061 napisał(a):Ja gdzieś do spaceru po skałach nie mogę się przekonać. W tym roku na Hvarze kawałek po sałakach poskakałam jak szłam do maleńkiej plaży Gaži i niby nie było to jakoś trudne, ale w wielu miejscach wielkie głazy były ruchome i ja oczami wyobraźni już widziałam, jak któryś z nich przyciska i miażdży mi stopę
Trzeba nabrać wprawy, ale też polubić Pomijając fakt, że oglądasz piękne widoki, to jest to również świetne ćwiczenie dla różnych grup mięśni. Po 2 tygodniach regularnych wędrówek po skałach świetnie się figura wyrabia
Z tą figurą to by mi się przydało... Już wiem jak spędzę kolejny urlop w Cro... Przyszykuję jakieś buty trekkingowe i jazda po skałach
Długi mieliście ten spacer po skałach Ale jaki interesujący! Fajnie, że zauważasz te wszystkie kolory, odcienie, kształty i zapachy, a później nam je pokazujesz (z pokazywaniem zapachów może być gorzej )
My w 2017 płaciliśmy 45 euro. Koszty podobne do tych, jakie są obecnie na campingach... Życie campingowe podrożało ostatnio
Ja płacę w tym roku w drugiej połowie czerwca 40 euro dziennie za 2 osoby w Komižy
. Już wiem jak spędzę kolejny urlop w Cro... Przyszykuję jakieś buty trekkingowe i jazda po skałach
Kasiu, Twoja relacja rozwija się w zawrotnym tempie
Piękne są te visowe plaże i skałki. Mam nadzieję,że wkrótce będę kroczyć Twoimi śladami jak małż nie będzie zbytnio marudny
Zastanawiam się czy do plaży Stiniva na Visie da się zejść w butach do wody ??
Katerina napisał(a):maslinkaDługi mieliście ten spacer po skałach Ale jaki interesujący! Fajnie, że zauważasz te wszystkie kolory, odcienie, kształty i zapachy, a później nam je pokazujesz (z pokazywaniem zapachów może być gorzej )
Nie taki długi...Z kąpielą i przystankami na robienie zdjęć - około 2 godzin.
Katerina napisał(a):Izo, leżę z gorączką, nie pracuję - postanowiłam nadgonić Zwłaszcza, że zaraz u nas ferie, więc znów będę miała przestój
maslinka napisał(a):Katerina napisał(a):Izo, leżę z gorączką, nie pracuję - postanowiłam nadgonić Zwłaszcza, że zaraz u nas ferie, więc znów będę miała przestój
Zdrowiej szybko!
Mnie gorączka w końcu spadła. Został straszny kaszel i katar
Zdrowiej szybko!
Mnie gorączka w końcu spadła. Został straszny kaszel i katar
Dziewczyny dużo zdrowia, walczcie z tymi wirusami
Ja też jeszcze na zwolnieniu
z powodu troczka A1 w kciuku prawym
Powrót do Nasze relacje z podróży