Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mam nadzieję że ktos mi doradzi/pomoże...

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Ciovo
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ciovo » 22.07.2012 16:57

Byłem w Chorwacji już wielokrotnie, ale zawsze z żoną i wtedy priorytetem było m.in. łagodne wejście do morza.
Teraz jadę sam, z dziećmi i szukamy kampingu ze skalistym wybrzeżem, takim do poskakania
dodatkowa preferencja to raczej małe rozmiary
w czasie poszukiwań kampów widziałem skalisty na Murter, ale chciałbym jeszcze jakieś rezerwy sobie porobic, bo ten na Murter niezbyt mi się podobał.
opelr
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) opelr » 22.07.2012 17:13

Ciovo
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ciovo » 22.07.2012 17:50

O!
Właśnie takie miejsce jest przeze mnie i dzieci pożądane.
Blisko Omiś, dziękuję za podpowiedź.

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone