Witam,
Janusz Bajcer napisał(a):Patrząc na mapę i na zjecie, najwięcej "otwartego morza" jest właśnie w Primošten.
Ten Primosten .... czytam i czytam i coś zaczyna mnie interesować, na szczęście czasu jeszcze trochę jest, ale ja lubię mieć wszystko poukładane zawczasu i przemyślane co zobaczyć i gdzie poopalać się
mkm napisał(a):Piekara niby przyjezdna , a uparta jak Michalikowa z Magurki
Jak już nie chcesz na normalną wyspę płynąć , to może na Pag by pojechała
Uparta, uparta, ale to geny
Na Pagu byłam roku temu - na 1 dzień i jakoś mnie nie zachwycił
forum późno odkryłam i przed wyjazdem nie miałam czasu mocno go posmakować, może korzystając z Waszych relacji zwróciłabym uwagę na inne rzeczy na tym Pagu, podjechała w inne miejsce ..... ale jak to mówią, na wszystko przyjdzie czas, pojadę tam przy okazji następnych pobytów i skonfrontuje moje pierwsze wrażenie
JAREKPIOTROWICZ napisał(a):
100% trafień = Loviste.
W Loviste już prawie miałam zarezerwowane miejsca w zeszłym roku, ale odległość i marudzący syn nas zniechęcili, ale co się odwlecze to ..... Pana M trzeba powoli na południe przerzucać, co roku parę kilosów dalej nie nie zauważy jak tam dotrzemy
Jeździmy na jednego kierowcę ... mimo, że mam prawko już dość czasu to jeszcze nie miałam okazji prowadzić autka podczas wakacyjnych podróży
(przepraszam... miałam, całą jedną godzinkę w drodze do Darłówka, tą całą godzinkę stałam w korku przed przejazdem kolejowym koło jakieś mleczarni, do końca życia będę to pamiętała). Jak to Pan M mówi "i tak się nie zdrzemnę, będę kukać jak jedziesz, więc już szybciej (czyt. lepiej, sprawniej itp.) sam pojadę - koledzy nie z czymś się Wam to nie kojarzy
:):)
Pozdrawiam, słoneczko świeci, więc może narty wieczorową porą